FiCom Forum on digitaaliseen tulevaisuuteen ja sen eri ilmiöihin pureutuva seminaari, joka järjestetään keskiviikkona 23.5.2018 Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tällä kertaa seminaarin teemana on tekoäly.

Viime toukokuussa toista kertaa pidetty FiCom Forum -seminaari oli menestys: paikalla oli lähes 200 osallistujaa seuraamassa ajankohtaisia puheenvuoroja ja ajatuksia herättäviä paneelikeskusteluita. Seminaarista saatiin poikkeuksellisen positiivista palautetta.

Kattoteemana tekoäly

Kaikille yhteisen, digitaalista tulevaisuutta käsittelevän sisällön lisäksi seminaarissa on valittavana kaksi kiinnostavaa sisältöpolkua: TV tänään tarjoaa avauksia television ja sisältöjen maailmasta ja ICT tänään keskittyy mm. 5G:n mahdollisuuksiin ja älyliikenteeseen. Molemmissa sisältöpoluissa on tarkoitus nostaa esille tekoälyn tuomia uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Päivän päättävän, molempien sisältöpolkujen osallistujille yhteisen paneelikeskustelun työotsikkona on "Millaisen yhteiskunnan rakennamme tekoälyn avulla?" Seminaaripäivän jälkeen tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden ajatusten vaihtoon ja verkostoitumiseen cocktailtilaisuuden merkeissä.

Seminaarin avauspuheenvuoron on lupautunut pitämään elinkeinoministeri Mika Lintilä ja juontajana toimii viime keväältä tuttu Tarja Virolainen ERA Contentista.

Ainutlaatuinen vuoropuhelu- ja verkostoitumisalusta

FiCom on vaikuttajaorganisaatio ja sidosryhmiensä fasilitaattori. Meillä on hyvät edellytykset tarjota suomalaisen ICT-ja sisältöalan arvoverkon toimijoille ainutlaatuinen vuoropuhelu- ja verkostoitumisalusta rakentavan yhteistyön luomiseen.

FiCom Forum 2018 -seminaarin kohderyhmää ovat FiComin jäsenyhtiöt ja niiden henkilöstö, muut alan yritykset sekä alaa sivuavat edunvalvonta-, työmarkkina- ja tekijänoikeusjärjestöt. Kaksi ensimmäistä seminaaria houkuttelivat paikalle myös poliittisia päättäjiä sekä alan sääntelyyn vaikuttavia virkamiehiä.

Seminaariohjelma julkaistaan kevään 2018 kuluessa, ja Early Bird -ilmoittautuminen käynnistyy helmikuussa.

Kokoamme ohjelmaa ja kontaktoimme mahdollisia puhujia parhaillaan.

Katja Laine on viestinnän ja televisioasioiden koordinaattori FiComissa.

Seuraa Katjaa Twitterissä: https://twitter.com/KatjaMLaine