5G-puhelintarjonta laajenee: Elisa aloittaa OnePlus Nord N10 5G:n ennakkomyynnin ainoana Suomessa

Elisan 5G-puhelintarjonnan kasvu kiihtyy, ja Elisa aloittaa uuden OnePlus Nord N10 5G:n ennakkomyynnin 2.11.2020 ainoana Suomessa. Puhelimen toimitukset asiakkaille alkavat marraskuun 2020 puolivälissä. Uutuuden hinta on 349 euroa, ja se on OnePlusin tähän mennessä edullisin 5G-puhelin.

OnePlus -uutuuden myötä Elisan Suomen laajin 5G-puhelintarjonta kasvaa entisestään lähes 50 erilaiseen vaihtoehtoon. Vaihtoehtojen laajuus on Elisan mukaan edellytys suomalaisten siirtymiselle 5G-teknologiaan, sillä suomalaisten puhelintarpeet vaihtelevat.

– Tuomme nyt ennätysvauhtia uusia 5G-puhelimia asiakkaidemme saataville. Loppuvuonna tullaan näkemään yhä useamman suomalaisen siirtyminen 5G-teknologiaan, sillä 5G-vaihtoehtoja löytyy jo laajasti eri hintaluokista. Puhelinostoksilla kannattaa varmistaa, onko 4G-puhelimen hintaan saatavilla 5G-malli, kommentoi Elisan laiteliiketoiminnan johtaja Ville Valkama.

Puhelinten 5G-tuen avulla käyttäjät pääsevät hyödyntämään Elisan kattavan 5G-verkon nopeutta ja ruuhkattomuutta, ja näin 5G-yhteys mahdollistaa puhelimen käytön myös entistä tehokkaammin viihtymiseen. Elisan tutkimuksen* mukaan videoiden katselu mobiililaitteilla onkin suomalaisille jo arkipäivää.

OnePlus Nord N10 5G lyhyesti

OnePlus Nord N10 5G tuo 5G-yhteydet yhä useamman puhelinkäyttäjän saataville. Sen lisäksi 90 hertsin näyttö, Warp Charge -pikalataus sekä nelikamerajärjestelmä takaavat sujuvan käyttökokemuksen. OnePlus Nord N10 5G -puhelimen nopea suorituskyky perustuu 6 GB RAM-muistiin ja 128 GB tallennustilaan, joka on laajennettavissa jopa 512 GB:n, jotta suosikki sovellusten, pelien, elokuvien ja kappaleiden tallentaminen onnistuisi vaivattomasti.

OnePlus Nord N10 5G -älypuhelimen 6.49‘’ FHD+ -näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella takaa sujuvan käyttökokemuksen. Sulava näyttö yhdessä stereokaiuttimien kanssa takaavat ensiluokkaisen kokemuksen oli kyse sitten mobiilipelien pelaamisesta tai videoiden katselusta. OnePlus Nord N10 5G tukee Warp Charge 30T -pikalatausta ja se on varusteltu 4300 mAh:n akulla. Qualcomm® Snapdragon™ 690 -järjestelmäpiiri takaa uuden sukupolven 5G-yhteydet.

Tehokas nelikamerajärjestelmä 64 megapikselin pääkameralla, 119-asteen ultralaajakulmalla sekä makro- ja Monochrome-linsseillä varusteltu OnePlus Nord N10 5G takaa onnistuneet ja yksityiskohtaiset otokset. Videopuheluita ja selfie-kuvia varten puhelimen etupuolelta löytyy 16 megapikselin etukamera.

*Näin Suomi kommunikoi -tutkimuksen toteutti Prior Konsultointi 5.–9.3.2020. Kyselyn kohderyhmänä olivat 15–75-vuotiaat suomalaiset älypuhelimen käyttäjät ja siihen vastasi 1352 henkeä.

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj