Aina voi aloittaa alusta – ainakin HybridiTV:ssä

Jäivätkö leffan alkumetrit näkemättä siirtyessäsi kanavalle vai jäikö epäselväksi mitä ohjelmassa tapahtuu? Etkö kenties ehdi katsoa ohjelmaa juuri nyt loppuun? Eipä hätää, pääset aloittamaan meneillään olevan ohjelman alusta tai siirtymään haluamaasi ohjelman kohtaan painamalla kaukosäätimen punaista nappia. HybridiTV:n Aloita alusta -palvelu on laajentunut kattamaan Sanoman ja MTV:n tv-kanavien lisäksi myös Ylen tv-kanavat syksyllä 2022.

Kanavalle tultaessa tv-ruutuun ilmestyy valikko, josta löytyy punaisen napin vierestä Aloita alusta -kehote. Tällöin tietää, että kyseisen ohjelman voi punaista nappia painamalla käynnistää alusta tai haluamastaan kohdasta. Ohjelman voi myös tauottaa tai siirtyä ohjelmassa eteen- tai taaksepäin. Tämä tuo katsojalle joustoa television katseluun.

Digita kehittää jatkuvasti yhdessä mediayhtiöiden kanssa HybridiTV-palveluita, jotka rikastuttavat TV-kanavien katsomiskokemusta vain kaukosäätimen napin painalluksella. Kesäkuussa 2022 kerroimme HybridiTV-valikosta, joka kertoo kanavalle tultaessa meneillään olevan ohjelman tiedot sekä kanavan tarjoamat lisäpalvelut.

HybridiTV tuo internetin kaksisuuntaiset ominaisuudet myös televisioon, helposti suoraan TV-kanaville. HybridiTV-palvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa Digitan AntenniTV:ssä ja kaikissa suurimmissa kaapeli-tv-verkoissa. Uudistus näkyy tällä hetkellä 1,3 miljoonassa tv:ssä. HybridiTV-palvelut toimivat uudehkoissa äly-tv-laitteissa, riittää vain, että kytket television nettiin.

 

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Turvaamme jokapäiväisten yhteyksien toimivuuden, sekä monimuotoisen viestinnän saatavuuden kaikille suomalalaisille ympäristöä kunnioittaen. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen masto- ja kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajille, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti yli 200 alan osaajaa ja haluamme olla alamme paras työpaikka kaikille.