Applen ja Samsungin voittokulku myyntilistoilla jatkui helmikuussa

Kännyköiden myyntilistalla nähtiin helmikuussa taas kahden suuren valmistajan taisto, kun Samsung ja Apple jatkoivat myydyimpien älypuhelinten listan hallintaa. Listalle kiilasi toisaalta myös OnePlus.

”Helmikuussa Samsung kiri kaksoisvoittoon, ja kärkeen nousi tammikuun kakkonen, Samsung Galaxy A50. Samsung julkaisi helmikuun aikana useita uutuuksia, mutta suosituimmat mallit olivat edullisten ja keskihintaisten puhelinten valikoimaa”, Telia Finlandin laiteliiketoiminnasta vastaava johtaja Jussi Vuorinen kertoo.

Alkuvuoden tyypillinen kuntoiluun ja terveyteen panostaminen näkyi selvästi älykellojen nousseissa myyntimäärissä. Älykellojen Top10-listalle nousi nyt myös kotimainen Suunto uudella Suunto 7 -kellollaan, joka perustuu Google Wear OS -käyttöjärjestelmään. Samsungin ja Applen suosituimmat älykellomallit olivat jälleen eSIM-mobiiliyhteyden mahdollistavat mallit.

Kevään uutuuspuhelimet kiinnostavat

Kevät 2020 näyttää älypuhelinmarkkinoilla mielenkiintoiselta.

”Tänä keväänä on tulossa monia mielenkiintoisia uutuuksia. Esimerkiksi vielä ennakkomyynnissä olevat Samsungin uudet 5G-kyvykkäät S20-sarjan lippulaivamallit, joilla päästään jopa 1000 Mbit/s -nopeuksiin, ovat kiinnostaneet kovasti. Toimitukset käynnistyvät maaliskuun puolella”, Jussi Vuorinen kertoo.

Helmikuun myydyimmät puhelimet kuluttajille (suluissa tammikuun sijoitus)

1 (2)       Samsung Galaxy A50
2 (3)       Samsung Galaxy A70
3 (4)       Apple iPhone 11
4 (1)       Samsung Galaxy A10
5 (6)       Apple iPhone 11 Pro
6 (10)    Apple iPhone 8
7 (7)       Apple iPhone 11 Pro Max
8 (-)       OnePlus 7T
9 (9)       Samsung Galaxy A20e
10 (-)     Samsung Galaxy A40

Helmikuun myydyimmät älykellot kuluttajille (suluissa tammikuun sijoitus)

1 (1)       Apple Watch Series 5 GPS + Cellular
2 (6)       Huawei Watch GT 2
3 (2)       Samsung Galaxy Watch 4G
4 (4)       Samsung Galaxy Active2 4G
5 (-)       Suunto 7
6 (3)       Samsung Galaxy Watch Active
7 (8)       Garmin Vivomove 3S Sport
8 (-)       Apple Watch Series 4 GPS + Cellular
9 (-)       Apple Watch Series 4 GPS
10 (-)     Suunto 9

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme helpottaa sinun, yrityksesi ja yhteisösi arkea. Pitkä historiamme Suomessa alkaa jo vuodesta 1855. Sijoitamme joka vuosi suomalaisiin yhteyksiin noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä noin 4000 ihmiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia muita.

Vuoden 2019 lopussa noin 4,3 miljoonaa liittymäasiakasta oli valinnut meidät operaattorikseen. Olemme osa kansainvälistä Telia Companya, joka toimii 9 maassa Norjasta Turkkiin. Maailmanlaajuisten yhteyksien ansiosta tarjoamme sinulle parhaat palvelut missä ikinä liikutkin. Tervetuloa mukaan osoitteessa www.telia.fi.