Cardinalityn vahvat datankeruu- ja pilvikyvykkyydet nyt osa Elisa Polystaria

Elisa Polystarin ja Iso-Britanniassa toimivan Cardinality Ltd:n heinäkuussa allekirjoitettu yrityskauppasopimus on saatu päätökseen. Yritysostolla Elisa Oyj toteuttaa strategiaansa kasvattaa digitaalisia palveluita kansainvälisesti ja vauhdittaa Elisa Polystarin teleoperaattoreiden ohjelmistoihin keskittyvän liiketoiminnan kehitystä.

Cardinality toimittaa verkko-operaattoreille pilvipohjaisia tiedonhallinnan (DataOps), palveluvarmennuksen ja asiakaskokemusanalytiikan ratkaisuja maailmanlaajuisesti.

Elisa Polystarin ja Cardinalityn yhteisenä tahtotilana on auttaa verkko-operaattoreita käytettävissä olevan datan täysimääräisessä hyödyntämisessä. Yhdessä yhtiöt tarjoavat tehokkaan, telealan johtavan tiedonhallinnan ja tekoälyyn perustuvan analytiikka- ja automaatioportfolion, jossa on kattavat datankeruu- ja pilvipohjaiset ominaisuudet. Nämä kyvykkyydet auttavat verkko-operaattoreita kasvattamaan sekä liikevaihtoaan että tulostaan.

Anssi Okkonen, toimitusjohtaja, Elisa Polystar: ”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Cardinalityn asiantuntevan tiimin tervetulleeksi Elisa Polystariin. Cardinalityn kyvykkyydet mahdollistavat tehokkaamman tiedonhallinnan laajassa mittakaavassa, jolloin operaattorit voivat hyödyntää pilven tarjoamia mahdollisuuksia täysimääräisesti. Näemme, että menestyksellinen toiminta pohjaa joustavaan tiedonhallinta-alustaan, jonka kautta dataa hyödynnetään tekoälypohjaisessa analytiikassa ja täydennetään automaatio-ohjelmistolla. Yhdistetty portfoliomme toteuttaa kaiken tämän. Yrityskaupalla Elisa Polystar ottaa konkreettisia askelia itseohjautuvien verkkojen toteuttamisessa.”

Elisa Polystar on johtava verkkoautomaatio- ja analytiikkaratkaisujen toimittaja, joka palvelee yli 120 teleoperaattoria maailmanlaajuisesti. Elisa Polystar on osa Suomen suurimman tietoliikenneyhtiö Elisan kansainvälistä liiketoimintaa, ja sen tuotteet ja ratkaisut on testattu operaattoreiden verkoissa. Cardinalityn teknologiat täydentävät ja vahvistavat Elisa Polystarin palveluvarmennus- ja automaatioportfolioita.

 

Aiempi tiedote (5.7.2022): Elisa Polystar ostaa Cardinality Ltd:n ja vahvistaa datankeruu- ja pilvikyvykkyyksiään

 

Cardinality Ltd perustettiin vuonna 2015 auttamaan organisaatiota pääsemään huipputuloksiin data-analytiikan avulla. Cardinality tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ottaa käyttöön toimialansa parhaat ratkaisut tehokasta ja helppokäyttöistä alustaa hyödyntäen. Vahva teknologiamme ja kykymme luoda datasta lisäarvoa auttavat asiakkaitamme etenemään digitaalisen transformaation tiellä. Cardinalityn pilvipohjainen Cardinality.io-alusta on kehitetty teleoperaattoreiden erittäin monimutkaisessa data-analytiikan ympäristössä. Palkittujen tekoälyominaisuuksien, supernopean striimauksen (joka pystyy käsittelemään jopa 50 miljardia tapahtumaa päivässä), ja DataOps-toiminnallisuuden (joka voi siirtää dataa helposti verkon reunasta pilveen) avulla Cardinality auttaa maailman suurimpia teleoperaattoreita ratkaisemaan mitä monimutkaisimpia datahaasteita. Lisätietoja nettisivuilla osoitteessa Cardinality.io.

Elisa Polystar on innovatiivinen pilvipohjaisten automaatio- ja analytiikkaratkaisujen toimittaja ja osa suomalaista Elisaa. Tuotteemme auttavat teleoperaattoreita vähentämään sekä OPEX- että CAPEX-kustannuksia ja parantamaan asiakaskokemusta. Portfoliomme – jonka tuotteita käyttävät sadat operaattorit maailmanlaajuisesti – yhdistää tekoälyyn perustuvan analytiikan automaatioon. Se tarjoaa automatisoidun suljetun kierron verkko-operoinnin ja optimoinnin hyödyt, joita tarvitaan kehityksessä kohti itseohjautuvia verkkoja. Ratkaisumme ovat yhteensopivia minkä tahansa verkon ja minkä tahansa palvelun kanssa, mukaan lukien IoT ja 5G-verkon viipalointi. Tuotteemme ja ratkaisumme on testattu osana operaattoreiden toimivia verkkoja ja operaattoreiden ainutlaatuiset tarpeet ajatellen: operaattorilta, operaattoreille. Lisätietoja nettisivuilla osoitteessa www.elisapolystar.com/