DNA aloittaa Xiaomin Mi 10 -sarjan 5G-puhelinten ennakkomyynnin tänään

Xiaomin Mi 10 -sarjan 5G-puhelinten ennakkomyynti alkaa tänään 16.4. kello 14:00 DNA:n verkkokaupassa. Xiaomi Mi 10:n ja Mi 10 Pron varsinainen myynti ja toimitukset käynnistyvät myöhemmin huhtikuussa.

Xiaomin Mi 10 -sarjan 5G-puhelinten ennakkomyynti alkaa tänään 16.4. kello 14:00 DNA:n verkkokaupassa. Laitteiden varsinainen myynti ja toimitukset käynnistyvät myöhemmin huhtikuun aikana. Sekä Xiaomi Mi 10:ssä että Xiaomi Mi 10 Prossa on Qualcomm Snapdragon 865 -suoritin, mikä takaa puhelimille huippuluokan tehokkuuden. Puhelimissa on 108 megapikselin neloiskamerat, ja molemmilla puhelimilla on mahdollista ottaa 8K-tarkkuuden videokuvaa.

Molemmissa puhelimissa on 6,67 tuuman DotDisplay-näyttö TrueColor-tekniikalla, ja näyttöä täydentävät stereokaiuttimet sopivat erinomaisesti pelaajalle. Puhelinten näytöt toimivat 90 hertsin virkistystaajuudella. Sekä Mi 10 Pro että Mi 10 tukevat langatonta 30 watin pikalatausta. Molempien puhelinten akunkesto yltää jopa noin kahteen päivään.

– Xiaomi Mi 10 -sarjan laitteissa on molemmissa erinomaiset 108 megapikselin neloiskamerat. Lisäksi Xiaomi Mi 10 Pron 8 megapikselin telelinssissä on 50-kertainen digitaalinen zoomaus, mikä tuo kaukana näkyvät kuvauskohteet kosketusetäisyydelle, kuvailee DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

– Kumppanuus DNA:n kanssa on erittäin tärkeä osa Suomen markkinastrategiaamme, ja sen myötä yhä useammat suomalaiset voivat nauttia elämää helpottavasta ja innovatiivisesta teknologiasta. Lanseeraamme yhdessä DNA:n kanssa uuden Mi 10-lippulaivamallistomme, joka tarjoaa johtavaa teknologiaa ja 5G-valmiuden. Nyt suomalaiset voivat nauttia kaikista 5G-teknologian hyödyistä, kertoo Tony Chen, Xiaomin Keski- ja Länsi-Euroopan, Pohjoismaiden sekä Baltian johtaja.

Xiaomi Mi 10 Pron ennakkomyynti on käynnissä DNA:n verkkokaupassa 16.-29.4. välisen ajan, ja laitteen myynti alkaa 30.4. Myös Xiaomi Mi 10 on ennakkomyynnissä 16-23.4.välisen ajan, ja sen myynti alkaa jo hieman Xiaomi Mi 10 Prota aiemmin eli 24.4. Puhelinten hinnat lähtevät DNA:lla 899 eurosta. Toukokuussa saataville tulee lisäksi edullisempi Xiaomi Mi 10 Lite 5G -malli. Xiaomi Mi 10:n ja Mi 10 Pron ennakkotilaajat saavat myös langattomat 99 euron arvoiset Xiaomi Mi True Wireless 2 -kuulokkeet kaupan päälle tilaukseensa.

DNA aloitti Xiaomi-älypuhelimien myynnin vuonna 2018 Suomen ensimmäisenä virallisena Xiaomi-jälleenmyyjänä ja operaattorijakelijana.

Xiaomi Mi 10 -sarjan 5G-puhelinten lisäksi DNA:lla on ennakkomyynnissä myös OnePlus 8 -sarjan 5G-puhelimet. Lisäksi DNA myy Samsung Galaxy S20-sarjan ja Huawei P40-sarjan 5G-puhelimia sekä 5G-mokkuloita koti- ja yrityskäyttöön. Lisää 5G-puhelimia tulee tarjolle lähikuukausina.

Tällä hetkellä DNA:n 5G-palvelut ovat jo tarjolla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Hyvinkäällä, Sipoossa, Ruskolla, Raisiossa, Liedossa, Nokialla ja Ylöjärvellä. Lähikuukausina DNA:n 5G-verkko laajenee Ouluun, Jyväskylään, Lahteen, Kuopioon, Vaasaan, Hämeenlinnaan, Seinäjoelle, Raumalle, Pirkkalaan, Lempäälään, Poriin ja Heinolaan.

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 942 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä.