DNA Espoon kaupungin pääasialliseksi tietoliikennepalveluiden toimittajaksi

Espoon kaupunki ja DNA ovat sopineet, että DNA toimittaa Espoolle merkittävissä määrin lisää tietoliikenteen palveluita. Uudet palvelut tukevat Espoota sen tavoitteessa kehittää tietoliikenne-infrastruktuuriaan entistä joustavammaksi, saumattomammaksi ja paremmin palvelevaksi.

Nyt tehdyn sopimuksen mukaan DNA:n ja Espoon kaupungin yhteistyö laajenee sisältämään tietoliikennelaitteiden ja liittymien ohella yhdessä sovitun palveluhallintamallin. Palveluhallinnassaan DNA panostaa erityisesti proaktiiviseen toimintaan, omien palveluiden jatkuvaan parantamiseen ja Espoon kaupungin liiketoiminnan kehityksen tukemiseen.

DNA on toiminut Espoon kaupungin tietoliikepalvelujen toimittajana jo yli kymmenen vuoden ajan, ja uudessa sopimuksessa on kyse yhteistyön laajenemisesta ja syvenemisestä.

“Espoon kaupunki on tärkeä asiakkaamme, ja olemme iloisia yhteistyön laajenemisesta. Espoossa on myös paljon hyvää tietoliikenteen osaamista ja tässä projektissa tärkeää asiantuntemusta”, toteaa DNA:n myyntijohtaja Kenneth Grönroos

Smart City Espoo perustuu ensiluokkaisiin palveluihin ja palvelunhallintaan

Espoon kaupunki odottaa DNA:lta kuten muiltakin toimittajilta oma-aloitteista toiminnan ja palveluiden kehittämistä sekä asiakaslähtöisyyttä.

“Kilpailutuksen tavoitteena on saada merkittävää parannusta palveluiden laatuun sekä toteutustapaan hyödyntäen muun muassa viimeisimpiä teknologioita, työkaluja ja automatisointia. Toimittajan proaktiivisuus sekä kyky tehdä laadukkaita ja hyvin valmisteltuja kehitysehdotuksia tulevat olemaan tärkeimpiä vaatimuksia yhteistyölle”, toteaa Espoon kaupungin tietohallintopäällikkö Pauli Sinivuori.

Sopimuksen myötä DNA toimittaa Espoon kaupungille muun muassa verkon valvonnan – ja hallinnan palveluita, tietoliikennelaitteiden huoltopalveluita, lisää tietoliikenneyhteyksiä, verkon turvallisuusteknologiaa, laitetilojen huolto- ja tietoliikenteen asiantuntijapalveluita. DNA myös rakentaa kuituinfrastruktuuria, minkä lisäksi palveluiden tarvittavaksi kehittämiseksi käynnistetään yhteinen projekti.

Sopimus on voimassa toistaiseksi.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.