DNA ja Kasvu Open jatkavat yhteistyötä yrittäjien digitaalisten valmiuksien tukemiseksi

DNA ja Kasvu Open ovat sopineet jatkavansa yhteistyötään, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia kasvuyrityksiä kehittämään liiketoimintaansa ja vahvistamaan kasvuaan. Digitaalisen yhdenvertaisuuden edistäminen on DNA:lle kantava teema kumppanuuksien valinnassa, ja yhdessä Kasvu Openin kanssa DNA voi tehokkaasti edistää yrittäjien digitaalisen liiketoiminnan valmiuksia.

DNA on tänäkin vuonna mukana Kasvu Openin maksuttomassa Kasvupolku-sparrausohjelmassa. DNA:n mukanaolo on yrityksille erinomainen keino saada vinkkejä ja palautetta digitaalisen liiketoimintansa kehittämiseksi.

“Yhteiskunnan digitalisaatio kiihtyy ja koskettaa jokaista, ja kaikilla tulisi olla mahdollisuus pysyä siinä mukana, myös yrityksillä. Kasvu Openin yhteistyön kautta haluamme olla mahdollistamassa yrittäjien digiloikkaa”, kertoo yritysliiketoiminnan strategiasta ja yritysasiakkaiden palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Tuukka Toivonen.

DNA:n ja Kasvu Openin kumppanuus jatkuu nyt toista vuotta. Vuosi 2020 näytti yhteistyön potentiaalia todeksi, kun DNA:laiset sparraajat ja kasvuyrittäjät tutustuivat toisiinsa ja pääsivät keskustellen pureutumaan yrittäjien digitaalisiin tarpeisiin.

Kasvu Open on kasvuyritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksuttomia palveluja yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Vuosittain toistuva palvelu, Kasvupolku-sparraus, on suunnattu kasvua tavoitteleville yrittäjille. Jokainen Kasvu Openin Kasvupolulle mukaan valittu yritys saa henkilökohtaista tukea liiketoimintaan ja pääsee verkostoitumaan alueensa ja toimialansa merkittävimpien kumppaneiden kanssa. Halutessaan yritykset pääsevät kisaamaan myös Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.