DNA lanseeraa uudenlaisen puhelinten hinnoittelun ensimmäisenä operaattorina Suomessa

DNA aloittaa uudenlaisen hinnoittelun puhelinten myynnissä. DNA Takuuhinta -nimellä kulkeva konsepti tuo DNA:n verkkokauppaan sekä DNA Kauppoihin ajankohtaiset tiedot useiden alan toimijoiden hinnoista. Samalla uusi automatiikka muuttaa puhelimen hinnan sen hetken vertailun alimman markkinahinnan mukaiseksi ilman, että puhelimen ostajan tarvitsee itse selvittää asiaa.

Uuden takuuhinnan avaintekijä on tunnin välein päivittyvä automaattinen hintavertailu, joka etsii valikoiduilta puhelinmyyjiltä laitteen senhetkisen alhaisimman hinnan*. Verkkokaupassa hintavertailu muuttaa puhelimen ostotilanteessa DNA:n hinnan tarvittaessa sen hetken alimman markkinahinnan mukaiseksi. DNA Kaupassa myyjä tarkistaa hintavertailun ja tarvittaessa laskee hintaa vastaamaan vertailun alinta hintaa.

DNA:n konseptissa hinnoittelu muutetaan aidosti lupauksen mukaisesti, ja DNA näyttää hintavertailun avoimesti omilla verkkosivuillaan. Läpinäkyvyyden ylläpitämiseksi seurannan piirissä olevien muiden jälleenmyyjien hinnat näkyvät täten DNA:n sivuilla.

”Olemme tästä DNA:lla hyvin innoissamme, koska olemme ensimmäinen operaattori, joka tällaista tarjoaa. Erityisesti korkean inflaation aikoina, kun kuluttajahinnat yleisesti kallistuvat, tahdomme helpottaa ihmisten arkea ja auttaa heitä löytämään itselleen sopivan puhelimen edullisimpaan hintaan. DNA Takuuhinnan myötä kuluttaja säästää sekä hintavertailuun kuluvaa aikaa että tietenkin myös rahaa”, DNA:n mobiililiiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan toteaa.

”Jos puhelimen hinta DNA:lla on korkeampi kuin jollakin vertailun toimijoista verkkokaupassaan on, saa asiakas puhelimen siitä huolimatta DNA:lta vertailun alhaisimpaan hintaan. DNA:n alkuperäinen hinta siis muutetaan mätsäämään vertailun alinta hintaa”, Kamtsan jatkaa.

DNA Takuuhinta koskee myös tarjoushintoja, ja sen piiriin kuuluvat ostohetkellä jälleenmyyjien verkkokaupoissa heti saatavilla olevien mallien hinnat. Yksittäisessä kivijalkakaupassa olevat tarjoukset eivät välttämättä kuitenkaan ole seurannan ulottuvilla.

”DNA Takuuhinta ulottuu DNA:n puhelinten myyntiin koko Suomessa koskien sekä verkkokauppaa että DNA Kauppoja. Kyseessä on selkeä helpotus puhelimen ostajan arkeen”, Kamtsan kertoo.

”Puhelin on tänä päivänä lähes välttämätön. Myös siksi on erittäin tärkeää helpottaa ihmisiä löytämään juuri heidän budjettiinsa sopiva puhelin mahdollisimman edulliseen hintaan”, Kamtsan toteaa.

*Vertailussa ovat mukana Elisa, Telia, Verkkokauppa.com, Gigantti, Power ja Veikon Kone

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.