DNA laskee urheilukanavapakettien hintoja väliaikaisesti ja tarjoaa elokuvia ja sarjoja pakettien tilaajille

Koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa myös maksukanavien urheilusisältöihin. Useimmat urheilutapahtumat on siirretty myöhemmäksi ja sarjoja on keskeytetty. DNA on ilmoittanut laskevansa tilapäisesti useimpien urheilukanavapakettien tilaushintoja nykyisillä tilaajilla. Lisäksi sisällöltään muuttuneiden pakettien tilaajille on avattu urheilutauon ajaksi runsaasti muuta ohjelmatarjontaa – elokuvia ja sarjoja – koko perheelle.

Muutokset koskevat C More- ja Viasat-urheilukanavapaketteja DNA:lta tilaavia asiakkaita, jotka vastaanottavat kanavia DNA:n kaapeliverkossa, laajakaistan yli DNA TV Hubilla tai DNA TV -sovelluksella. Ne ovat voimassa urheilulähetysten tauon ajan.

”Tilanne on kaikin puolin erittäin valitettava ja vakava. Haluamme tässä poikkeuksellisessa tilanteessa kuitenkin varmistaa asiakkaillemme mahdollisimman kattavan ohjelmatarjonnan sekä tarjontaa vastaavan hinnoittelun”, sanoo DNA:n Laajakaista ja TV -liiketoiminnasta vastaava johtaja Jarno Haikonen.

Muutokset eivät edellytä tilaajilta erillisiä toimenpiteitä.

Elokuvia, sarjoja ja muuta koko perheen ohjelmasisältöä

C More Sport -kanavapakettiin on lisätty kaikki C Moren elokuva- ja sarjakanavat, ja tilaajat saavat urheilutauon ajaksi käyttöönsä myös C More -suoratoistopalvelun koko elokuva- ja sarjatarjonnan.

Viasat Urheilu-, Viasat Jalkapallo-, Viasat Jääkiekko- ja Viasat Golf -kanavapaketteihin on lisätty kaikki Viasatin elokuva-, sarja- ja dokumenttikanavat, ja tilaajat saavat urheilutauon ajaksi käyttöönsä myös Viaplay-suoratoistopalvelun koko elokuva- ja sarjatarjonnan.

Viaplay Sport -kanavapaketin tilaajat saavat urheilutauon ajaksi palvelussa käyttöönsä myös kaikki Viaplay Total -paketin sisällöt.

Korvaava sisältö on lisätty paketteihin automaattisesti, mutta jos vastaanotin ei löydä uusia kanavia, DNA neuvoo tekemään uuden kanavahaun laitteen käyttöohjeen mukaisesti.

Väliaikaiset hinnanalennukset koskevat erikseen mainittujen urheilukanavapakettien nykyisiä tilaajia ja astuvat voimaan seuraavan laskutuskauden alusta, 1. huhtikuuta. Urheilukanavapakettien väliaikaisia hinnanalennuksia koskevat tarkemmat tiedot löytyvät asiakastiedotteesta (osoitelinkki alempana tiedotteessa). Muutoksista tiedotetaan lisäksi myös suoraan kanavapakettien tilaajille tekstiviestitse.

DNA huolehtii verkkojensa ja palvelujensa kapasiteetista toimintavarmuudesta

Vastuullisena toimijana DNA osallistuu omalla toiminnallaan koronaviruksen leviämisen hidastamiseen ja yhteiskunnan toimintakyvyn säilyttämiseen hallituksen ja THL:n linjausten mukaisesti.

”Huolehdimme toimintakyvystämme sekä verkkojemme ja palvelujen hyvästä laadusta myös näinä poikkeuksellisina aikoina”, Haikonen painottaa.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä.