DNA tarjoaa ruokakassipalvelun sadoille ikäihmisille

DNA ja Gubbe Sydänystäväpalvelu laajentavat vuoden alussa alkanutta yhteistyötään. DNA on ostanut Gubbelta ruokakassipalvelun yli 500:lle avun tarpeessa olevalle ikäihmiselle ja tarjoaa palvelua myös työntekijöidensä läheisille. Palvelu on viikoittainen, ja se jatkuu kolme kuukautta.

DNA on ostanut Gubbelta ruokakassipalvelun yli 500:lle avun tarpeessa olevalle ikäihmiselle ja tarjoaa palvelua myös työntekijöidensä läheisille.

DNA:n tavoitteena on auttaa koronakriisin takia erityisen heikkoon asemaan joutuneita ikäihmisiä. 500:n Gubbelta ostettavan ruokakassipalvelun lisäksi DNA tukee omaa henkilökuntaansa maksamalla DNA:laisten omille iäkkäille läheisilleen tilaamat ruokakassipalvelut.

“Haluamme auttaa nyt, kun tilanne on päällä. Korona on vaikeuttanut monen ikäihmisen kauppa-asioiden hoitoa, eikä kaikilla ikänsä puolesta riskiryhmään kuuluvilla ole ketään keneltä pyytää apua”, sanoo DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen.

Ruokakassipalvelun tuottaa Gubbe Sydänystäväpalvelu, ja se kattaa asiakkaan ruokaostosten keräilyn ja toimittamisen kotiovelle kerran viikossa. Gubbe on DNA:lle tuttu kumppani sen uusimman henkilöstöedun tiimoilta, jossa DNA tukee henkilökuntaansa omista läheisistä ikäihmisistä huolehtimisessa.

“Olen todella iloinen, että olemme löytäneet ketterän Gubben. Se pystyi reagoimaan koronan aiheuttamaan uuteen tilanteeseen nopeasti, ja nyt se tuo jälleen iloa ja helpotusta ikäihmisten ja heistä huolissaan olevien läheisten arkeen”, toteaa Rissanen.

“Kauppakassipalvelu syntyi päivissä, kun mietimme miten voimme turvata riskiryhmän hyvinvoinnin sekä kuinka hyödyntää meidän yli 3 000 auttamishaluisen työntekijän verkostoa. Olemme kiitollisia, että DNA laajensi yhteistyötä kanssamme ja voimme nyt yhdessä auttaa yhä laajemmin apua tarvitsevia vähävaraisia ikäihmisiä”, sanoo Gubben toimitusjohtaja Sandra Lounamaa.

Gubben kauppakassipalvelu toimii koko Suomessa ja toimitus järjestyy alle kolmessa päivässä. Gubbella on Sotaveteraaniliiton ja Diakonissalaitoksen kaltaisia toimijoita verkostossaan, jonka avulla se tavoittaa kauppa-avun tarpeessa olevia ikäihmisiä. DNA maksaa palvelusta 10 000 euroa sekä DNA:laisten ilmoittamien henkilöiden kauppakassipalveluista aiheutuvat kulut.

DNA on ensimmäinen suomalainen suuryritys, jolla on Väestöliiton myöntämä Perheystävällinen työpaikka -tunnus.


Gubbe on uudenlainen ei-sairaanhoidollinen vanhuspalvelu, joka pitää ikäihmisen aktiivisena, auttaa arjen askareissa sekä tuo samalla turvaa koko perhepiirille. Lisäksi Gubbe luo merkityksellistä työtä nuorille.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä.