DNA tuo Suomen ainoana virallisena jälleenmyyjänä myyntiin odotetun Xiaomi Mi 11 Ultra 5G -puhelimen – vain hyvin rajattu erä saataville

DNA tuo Suomen ainoana virallisena jälleenmyyjänä Xiaomin Mi 11 Ultra 5G -puhelimen myyntiin maanantaina 17.5. kello 9.00. Odotettua uutuuslaitetta tulee saataville vain hyvin rajattu erä.

DNA tuo maanantaina 17.5. ennakkomyyntiin paljon kysyntää herättäneen Xiaomi Mi 11 Ultra 5G -lippulaivapuhelimen. Puhelinta tulee saataville DNA:n nettikauppaan mustana ja valkoisena yhteensä vain 40 kappaletta.

“Xiaomi Mi 11 Ultra 5G täydentää DNA:n laajaa 5G-puhelinvalikoimaa. Uutuuslaitteellaan Xiaomi haastaa väkevästi muut Android-valmistajat tehokkaimpien lippulaivalaitteiden kategoriassa. On ollut hienoa nähdä, minkälaisen vastaanoton Mi 11 Ultra 5G on saanut jo ennen kuin Suomen myynninaloituksesta kerrottiin mitään”, kommentoi DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

DNA aloitti Xiaomi-älypuhelinten myynnin ensimmäisenä virallisena jälleenmyyjänä Suomessa kesäkuussa 2018. DNA:n myyntikanavat mukaan lukien noin 60 DNA Kauppaa ovat tuoneet Xiaomin tuotteet saataville ympäri Suomen. DNA:n asiantuntijoiden avulla monipuolisiin laitteisiin tutustuminen on ollut helppoa. Xiaomi-valikoima DNA:lla on laajentunut puhelinten lisäksi myös sähköpotkulautoihin ja robotti-imureihin, mistä näyttää tulevan vuoden 2021 hittituotteita.

Älypuhelimissa Xiaomi on kasvanut maailman kolmanneksi suurimmaksi valmistajaksi Samsungin ja Applen jälkeen.* Suomessa Xiaomi on tullut tunnetuksi hinta-laatusuhteestaan ja kilpailukykyisestä hinnoitelluistaan erityisesti 5G-puhelimissa.

”Xiaomi Mi 11 Ultra 5G kuuluu lippulaivavalikoiman ehdottomaan kärkeen. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä voidessamme esitellä suomalaisille yhdessä DNA:n kanssa johtavan kameravertailija DXOMARKin parhaaksi kamerapuhelimeksi valitseman Mi 11 Ultra 5G -puhelimen”, kertoo Xiaomi Suomen myyntijohtaja Paavo Saarinen.

Ennakkomyynti alkaa DNA:lla maanantaina 17.5. kello 9.00 ja laitteet toimitetaan ennakkotilaajille toukokuun loppuun mennessä.

* Lähde: Canalys Smartphone Analys huhtikuu 2021

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli 934 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.