DNA TV Hubi -palvelun sisältötarjonta laajeni jälleen – Amazon Prime Videon palkitut sisällöt nyt saatavilla DNA Hubi -laitteelle

Avoimeen Android-ekosysteemiin perustuvan DNA TV Hubi -palvelun sisältötarjonta laajeni jälleen, kun Amazon Prime Video -suoratoistopalvelun suositut elokuvat ja tv-sarjat tulivat tarjolle palveluun. Suoratoistopalvelu on ladattavissa ja käytettävissä helposti muutamalla klikkauksella.

DNA Hubi -laitteelle on nyt saatavilla Amazon Prime Video -palvelu muiden suosittujen suoratoistopalveluiden kuten Netflixin, Disney+:n ja Paramount+:n lisäksi.

Uusille suoratoistopalveluille on kysyntää, sillä yhä useampi suomalainen käyttää suoratoistopalveluita viihteen katseluun, mikä selviää DNA:n Digitaaliset elämäntavat 2021 -tutkimuksesta. Tutkimuksen mukaan yli 50 % suomalaisista kuluttaa tv-viihdettä maksullisten suoratoistopalveluiden kautta.

“Uusia laadukkaita sisältöpalveluita lanseerataan jatkuvasti, ja ne tarjoavat kuluttajille yhä enemmän huippusisältöjä katsottavaksi. Avoimeen Android-ekosysteemiin perustuvan DNA TV Hubi -palvelun ansiosta kaikki sisällöt ovat saatavilla helposti yhdestä paikasta – ja katsottavissa kodin tv-ruudulta. Nyt myös Amazon Prime Video on tarjolla palvelussamme, mikä täydentää hienosti sisältötarjontaamme”, kertoo DNA:n laajakaista- ja TV -liiketoiminnan johtaja Jarno Haikonen.

Huippusisältöjä helposti kodin tv-ruudulle

Amazon Prime Video -palvelu sisältää paljon palkittuja tv-ohjelmia, kuten The Grand Tour ja The Boys sekä äskettäin julkaistuja elokuvia, kuten Borat Subsequent Moviefilm, The Tomorrow War ja Coming 2 America.

Amazon Prime Video -sovelluksen saa ladattua Google Play Kaupasta DNA TV Hubi -palvelulle. Asiakkaat, joilla on jo käytössään Amazon Prime Video -tilaus voivat latauksen jälkeen kirjautua palveluun sisään, ja alkaa nauttimaan sisällöistä DNA Hubi -laitteen avulla kodin tv-ruudulta. Jos tilausta ei vielä ole, sen voi aktivoida Amazon Prime Videon kautta.

Avoimeen Android-ekosysteemiin perustuva DNA TV Hubi -palvelu kokoaa erilaiset suoratoistopalvelut yhteen paikkaan ja mahdollistaa ohjelmien katselun kodin isolta tv-ruudulta parhaalla mahdollisella laadulla. Google Play -kaupasta löytyy yli 7 000 erilaista sovellusta, jotka ovat käytettävissä DNA TV Hubi -palvelussa.

DNA:n Digitaaliset elämäntavat -tutkimus

DNA on toteuttanut Digitaaliset elämäntavat -kyselytutkimuksen vuodesta 2017 lähtien. Tarkoituksena on ollut tarkastella, miten suomalaiset käyttävät erilaisia digitaalisia palveluja ja miten digitaalisten palvelujen käyttö on muuttunut vuosien aikana. Tänä vuonna kyselytutkimukseen osallistui 1007 henkilöä.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.