DNA:lle viiden tähden EFQM-laatusertifikaatti

DNA Oyj on saanut viisi tähteä riippumattomassa EFQM-arvioinnissa. Erinomaisella yli 500 laatupisteellään DNA on mukana kilpailemassa Suomen laatupalkinnosta ensi syksynä.

Koko liiketoiminnan kattavassa laatuarvioinnissa DNA:n operatiivinen laatutaso ja suorituskyky selvitettiin perusteellisesti. Arvioinnin toteutti kansainvälisen EFQM-järjestön Suomen edustajana Excellence Finland. Arviointi edellytti perehtymistä DNA:n toimintaan laaja-alaisesti kirjallisten materiaalien ja haastattelujen avulla, ja sen myötä DNA:lle myönnettiin viiden tähden laatusertifikaatti.

DNA:n asiakaskeskeisyys sai arviointiryhmältä erityismaininnan, samoin kyky johtaa strategia ylätasolta käytännön tavoitteiksi arjen tekemiseen. Lisäksi arvioijat huomioivat DNA:n johtamisen arvopohjaisesti: DNA:n arvot ovat nopea, rohkea ja mutkaton, ja ne näkyvät DNA:laisten ajattelu- ja toimintatavassa. DNA:laisten arjen ydintavoitteisiin kuuluu esimerkiksi hoitaa kaikki asiakastilanteet kerralla kuntoon, ilman turhaa asiakkaan siirtelyä.

”Olemme erittäin ilahtuneita saamistamme korkeista laatupisteistä. EFQM-arviointi tarjoaa puolueettoman ulkopuolisen kokonaisarvion, jossa huomioidaan laajasti toiminnan eri osa-alueet. Arviointi antaa asiakkaillemme ja muille tärkeille sidosryhmillemme kattavan kuvan organisaatiomme sitoutumisesta erinomaiseen laatuun kaikessa toiminnassamme”, toteaa DNA:n talousjohtaja Timo Kipinoinen.

Laatusertifikaatti on voimassa kolme vuotta. Näiden kolmen vuoden aikana DNA:n tavoite on kehittää toimintaa edelleen ja yltää vieläkin korkeammalle laatutasolle.

 

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.