DNA:n pääkonttori muuttaa – uusi monipuolinen ja yhteisöllisyyttä rakentava toimitila rakentuu Ilmalaan

DNA:n uudeksi pääkonttoriksi on valittu uusi rakenteilla oleva Ilmalanlinna – inspiroiva, hyvinvointia tukeva ja yhteisölliseen työskentelyyn rohkaiseva kohtaamispaikka. DNA Talo siirtyy Käpylästä Ilmalaan kesällä 2024.

DNA tunnetaan erinomaisesta työkulttuuristaan, jonka keskiössä on hyvinvoiva henkilöstö. Tärkein tekijä DNA:n uudessa toimitilasuunnittelussa on ollut alusta lähtien kehittää henkilöstökokemusta entisestään – luoda yhteisöllinen ja hyvinvointia tukeva kohtaamispaikka.

”Olemme jo pitkään olleet edelläkävijä erinomaisessa henkilöstökokemuksessa. Haluamme kehittää sitä jatkuvasti, ja siksi myös uusien toimitilojemme suunnittelu lähti henkilöstöstämme. DNA:lla on pitkään rakennettu mutkatonta työkulttuuria, jossa jokaisella on vapaus päättää itse työn tekemisen tavoista ja paikoista. Yhdessä DNA:laisten kanssa syntyi toimitilastrategia, joka inspiroituu kodista ja rakentaa sekä hyvinvointia että yhteisöllisyyttä”, rahoitus- ja hallintojohtaja Jaakko Happo kertoo.

Ilmalanlinna tukee yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia

DNA:lla henkilöstöineen on merkittävä rooli Suomen digitaalisessa kehityksessä, siksi henkilöstön hyvinvointi on avainasemassa, jotta jokainen DNA:lainen pystyy kehittämään ja rakentamaan suomalaisille sujuvaa arkea.

Nykyaikainen Ilmalanlinna tulee tarjoamaan DNA:laisille inspiroivan kohtaamispaikan, joka tukee hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä, mutta tarjoaa myös sopukat keskittymiselle.

“Yhteisöllisyyden tarve on noussut DNA:laisten toiveissa, ja uusi toimitila antaa meille loistavan mahdollisuuden vastata näihin. Rakennuksen ollessa uusi, pääsemme suunnittelemaan ja toteuttamaan tilat juuri meidän tarpeisiimme. Uskon, että Ilmalanlinnasta muodostuu meille tärkeä työskentelylle lisäarvoa tuova kohtaamis- ja yhteistyöpaikka, jonne saapuvat niin DNA:laiset kuin yhteistyökumppanimme”, toteaa Happo.

DNA:n pääkonttori on sijannut Käpylässä vuodesta 2012. Uuteen Ilmalanlinnan toimipisteeseen muuttaa noin tuhat DNA:lla työskentelevää kesällä 2024.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.