DNA:n SquareTrade-täysturvan avulla voi vakuuttaa puhelimen varkauden ja katoamisen varalle myös ulkomailla

DNA:lta ostettaviin uusiin puhelimiin ja tabletteihin on nyt mahdollista ottaa SquareTrade-täysturvavakuutus, joka korvaa vahinkojen lisäksi myös laitteen katoamisen tai varkauden. Täysturvavakuutuksen lisäksi DNA tarjoaa myös laiteturvavakuutusta, joka kattaa mobiililaitteen arkielämän vahingoilta.

DNA:n SquareTrade-laiteturva turvaa mobiililaitteet arkielämän vahingoilta ja normaalikäytössä aiheutuneilta mekaanisilta ja sähköisiltä vioilta valmistajan takuuajan päätyttyä. SquareTrade-täysturva laajentaa uusien mobiililaitteiden vakuutusturvaa entisestään, sillä se korvaa vahinkojen lisäksi myös laitteen katoamisen tai varkauden. 8.3.2022 myyntiin tullut SquareTrade-täysturva teki debyyttinsä DNA:lla. Vakuutus on voimassa myös ulkomailla. Rikkoontuneen mobiililaitteen voi korjauttaa Suomessa, ja uuden laitteen saa puolestaan toimitettuna EU:n alueelle.

”Puhelin on erittäin tärkeä laite monissa arjen tilanteissa, eikä sitä ilman enää juuri pärjää. Puhelimet ja tabletit kannattaakin turvata arjen sattumusten ja ikävien yllätysten kuten katoamisen varalle. Kun maailma vähitellen avautuu ja matkustusinto kasvaa, on hyvä valita itselleen vakuutukset, jotka ovat voimassa myös reissussa”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

DNA SquareTrade-täysturva on aluksi saatavilla vain DNA Kaupoista sekä DNA:n myynti- ja asiakaspalvelun kautta uuden mobiililaitteen oston yhteydessä. Laiteturvan voi puolestaan hankkia uuden puhelimen tai tabletin oston yhteydessä DNA:n nettikaupasta, DNA Kaupasta tai DNA:n myynti- ja asiakaspalvelusta. Kumpaakaan vakuutusta ei voi hankkia enää laitteen oston jälkeen.

Edullisimmillaan SquareTrade-laiteturva maksaa asiakkaalle 6,90 euroa kuukaudessa. Kahden euron lisämaksulla saa SquareTrade-täysturvan, joka kattaa myös katoamisen ja varkaustilanteet. Tarkempiin SquareTrade-vakuutusehtoihin voit tutustua täällä.

Vakuutuspalvelujen lisäksi DNA tarjoaa asiakkailleen myös tietoturvapalveluja, joilla voi suojata laitteita viruksilta, turvata yksityisyytensä ja pitää omat henkilötietonsa ja salasanansa turvassa.

Lue lisää DNA:n vakuutuspalveluista ja tietoturvatuotteista.

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu noin 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 956 miljoonaa euroa. DNA:lla on 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

SquareTrade is a highly rated protection plan provider trusted by millions of customers for its fast and efficient service. SquareTrade protection plans are available for mobile devices and other consumer products at major operators and retailers internationally.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.