DNA:sta Kasvu Openin valtakunnallinen kumppani

DNA ja Kasvu Open ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia kasvuyrityksiä kehittämään liiketoimintaansa ja vahvistamaan kasvuaan. DNA:n kanssa Kasvu Open voi tarjota kasvuyrityksille mahdollisuuden edistää varsinkin digitaalista osaamistaan.

Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. DNA:n kumppanuus on kasvuyrityksille hieno mahdollisuus saada vinkkejä ja palautetta siitä, kuinka yrityksen digitaalista liiketoimintaa voi kehittää. Kestävän kasvun rakentaminen kansainvälisessä kilpailussa edellyttää uudenlaisia digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja. Kasvu Open -yhteistyön kautta DNA haluaa tehdä kasvuyrittäjien arjesta mutkattomampaa ja edistää yritysten digitaalisia kyvykkyyksiä.

– Kasvu Open -yhteistyön myötä pääsemme sparraamaan monenlaisia kasvuyrittäjiä digitalisaatioon liittyvissä kysymyksissä. Tahdomme toimia yrittäjien digiloikan mahdollistajina ja edesauttajina. DNA:lla on itselläänkin hieno kasvutarina, tiedämme mitä kasvu edellyttää. Pystymme ammentamaan omasta yritystaipaleestamme oppeja kasvuyrittäjille, kertoo DNA:n strategia- ja Business Management -johtaja Tuukka Toivonen.

– Digitalisaatio luo mahdollisuuksia ja uusia ratkaisuja kehittyy kiihtyvällä vauhdilla. DNA:lla on digitaalisen liiketoiminnan moniosaajana ymmärrystä ja asiantuntemusta, kuinka mahdollisuudet valjastetaan kirittämään pk-yritysten kasvua toimialasta riippumatta, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

DNA edistää kaikissa kumppanuuksissaan digitaalista yhdenvertaisuutta. Kasvuyritysten digitaalisen selkärangan vahvistaminen on DNA:n osaamisen ytimessä. Myös DNA:n ja Suomen Yrittäjäopiston järjestämä maksuton verkkokurssi Yrittäjän digiakatemia edistää yrittäjien digiosaamista. Yrittäjän digiakatemia on avoin kaikille yrittäjille ja pienyrityksille.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä.

Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Voit hakea mukaan Kasvu Openiin yrityksesi toimialasta, sijainnista tai liikevaihdosta riippumatta. Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.