Edullisen hintaluokan 5G-puhelinten myynti alkaa

Elisan Suomen laajin 5G-puhelinvalikoima saa täydennystä odotetulla, edullisemman hintaluokan puhelimella, kun Elisa aloittaa Xiaomi Mi 10 Lite 5G -puhelimen ennakkomyynnin 1.6.2020 yksinoikeudella Suomessa.

Puhelimen varsinainen myynti ja toimitukset asiakkaille alkavat 9.6.2020. Uuden 5G-puhelimen hinta on 399 euroa, ja se on toistaiseksi edullisin saatavilla oleva 5G-puhelin.

– Meitä yhdistää Elisan kanssa edelläkävijyys, joten on hienoa tuoda parhaan puhelinsarjamme uusi malli, Xiaomi Mi 10 Lite, suomalaisten saataville yhteistyössä Elisan kanssa, sanoo Tony Chen, Xiaomin Keski- ja Länsi-Euroopan, Pohjoismaiden sekä Baltian johtaja.

– On hienoa tuoda ensimmäisenä Suomessa saataville edullisen hintaluokan 5G-puhelin. Jo useat tuhannet suomalaiset ovat päivittäneet liittymänsä 5G:ksi, ja Xiaomin puhelimet tarjoavat yhä useammalle suomalaiselle mahdollisuuden hyödyntää Elisan 5G-verkkoa parhailla liittymillämme, kommentoi Elisan henkilöasiakkaiden liiketoimintajohtaja Ville Valkama.

Elisan 5G-puhelimet julkaisujärjestyksessä

Xiaomi Mi 10 Lite 5G (1.6.2020)
Motorola Edge 5G
Motorola Edge + 5G
Xiaomi Mi 10 5G
Xiaomi Mi 10 Pro 5G
OnePlus 8 Pro 5G
OnePlus 8 5G
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
Samsung Galaxy S20+ 5G   
Samsung Galaxy S20 5G
Samsung Galaxy S10 5G
Huawei Mate 20 X 5G
OnePlus 7 Pro 5G    
ZTE Axon 10 Pro 5G      

5G lyhyesti

Elisa on 5G:n edelläkävijä – sen 5G-verkon alla asuu jo yli 850 000 suomalaista. Elisan 5G-verkko on saatavilla nyt jo yli 20 paikkakunnalla, ja verkko laajenee vauhdilla. Elisa tarjoaa Suomen laajimman valikoiman 5G-puhelimia sekä -reitittimiä. 5G-laitteen ja 5G-liittymän yhdistelmällä pääsee nauttimaan 5G-verkon hyödyistä 5G-verkon peittoalueella. Keskimäärin 5G-kaistalla surffataan 300 megabitin keskinopeudella. Suomalaisten netinkäyttö mobiililaitteilla kasvaa koko ajan, mikä vaatii laajempaa kaistaa – netissä hoidetaan yhä useampia asioita ja älylaitteiden määrä kasvaa. 5G on jopa 10 kertaa nopeampi kuin aiemmat mobiiliverkkoteknologiat, se tarjoaa enemmän kaistaa ja pienemmän viiveen – eli yhä sujuvampaa netinkäyttöä useammalle samanaikaisesti. 5G:tä voi käyttää myös kodin nettinä, ja se sopii myös yrityksille. 5G tuo yrityksille myös mahdollisuuden luoda entistä tehokkaampia palveluita ja uusia ratkaisuja, joilla vauhdittaa omaa liiketoimintaa.

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj