Eliisa Tapio Elisan viestintäjohtajaksi

Eliisa Tapio, VTM, on nimitetty Elisan viestintäjohtajaksi 7.11.2022 alkaen. Eliisa raportoi toimitusjohtaja Veli-Matti Mattilalle.

Eliisa Tapio on työskennellyt Elisan kansainvälisen viestinnän johdossa viimeisen kahden vuoden ajan. Tätä ennen hän teki pitkän viestintäuran Nokiassa.

“Elisan nykyinen strategia on ollut menestyksekäs, ja viestinnällä on siinä tärkeä rooli. Haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme ja viestintäämme. On hienoa saada Eliisan vankka viestintäkokemus koko Elisan hyödyksi”, sanoo Veli-Matti Mattila.

“Näiden kahden Elisa-vuoden aikana olen ehtinyt koukuttua yhtiömme missioon, jonka ytimessä ovat digitalisaatio ja kestävä tulevaisuus. Vähän samantyyppisellä reseptillä toimin itsekin, sillä minussa asuu sekä utelias insinööri että yhteiskunnallinen pohdiskelija. Elisalla riittää muitakin mielenkiintoisia ulottuvuuksia: 140-vuotinen historia, kotimarkkinan johtoasema, jota ryyditetään jatkuvalla parantamisella, sekä näin syntyvä erikoisosaaminen, jolla haetaan myös kansainvälistä kasvua”, Eliisa Tapio sanoo.

 

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Olemme tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden sekä 5G:n edelläkävijä. Tarjoamme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuita yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaallemme päämarkkina-alueellamme Suomessa ja Virossa, sekä kansainvälisesti yli 100 maassa. Suomessa Elisa on tietoliikennepalveluiden markkinajohtaja, kansainvälisesti yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Vodafone ja Tele2. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Liikevaihto 2021 oli 2 miljardia euroa ja henkilöstöä 5 300 yli 20 maassa. Elisa on hiilineutraali yhtiö. elisa.fi