Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier e-urheiluturnaus järjestetään ilman yleisöä koronasta johtuen

Elisa kertoi 4.3.2020 tuovansa kansainvälisen BLAST Premier e-urheilukiertueen ensimmäistä kertaa Suomeen, ja järjestävänsä kiertueeseen kuuluvan Pohjoismaiden karsintaturnauksen “Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier” Tampereella 1–3.5.2020 (linkki tiedotteeseen).

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suosittelee yleisötapahtumien perumista koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Elisa Invitational a BLAST Premier Qualifier -e-urheiluturnaus järjestetään suunnitelmista poiketen ilman yleisöä. E-urheiluturnaus pelataan huippulaatuisilla yhteyksillä online-tapahtumana ja yleisö voi seurata kilpailua suorana tai tallenteina Elisa Viihde Sportin kautta.

Turnaus toimii edelleen polkuna kohti kansainvälistä e-urheilu-uraa ja merkittäviä palkintorahoja.

– Vastuullisuus on Elisan toiminnan keskiössä, ja haluamme noudattaa viranomaisten ohjeita liittyen koronaviruksen leviämisen torjumiseen. On kaikkien meidän vastuu osallistua tähän yhdessä.  E-urheilu sopii onneksi erinomaisesti online-tapahtumaksi, sillä nopeiden yhteyksien avulla pelaajat voidaan yhdistää virtuaaliseen kilpapelaamisen maailmaan, ja turnauksen pelejä on edelleen mahdollista katsoa laadukkaina studiolähetyksinä etänä Elisa Viihde Sportilta, kommentoi Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö.

Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnausta edeltävät karsinnat ja esiturnaus pelataan suunnitelmien mukaan verkkoalustoilla.

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, enemmän urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj