Elisa ja Nelonen Media syventävät yhteistyötä – Kotimaiset laatusisällöt kattavasti suomalaisten saataville

Suositut Elisa Viihteen alkuperäissarjat ovat lokakuusta alkaen katsottavissa Ruutu+-tilauksella. Samalla alkuperäissarjat poistuvat Elisa Viihde Viaplaysta 30.9., ja palvelu jatkaa Viaplay-nimellä. 

Elisa aloittaa Nelonen Median kanssa yhteistyön, jonka tavoitteena on tarjota suomalaisille kattava yhdistelmä huippulaatuista sisältöä, erityisesti kotimaisia alkuperäissarjoja, elokuvia, viihdeohjelmia ja urheilua.

– Suomalaisten kiinnostus kotimaisia sisältöjä kohtaan kasvaa. Nelonen Median kanssa voimme tarjota vaihtoehdon, jossa kotimaiset laatusisällöt ovat kattavasti saatavilla yhdestä paikasta. Elisa satsaa jatkossakin laadukkaisiin sisältöihin ja Elisa Viihde tv-palveluun. Olemme merkittävä kotimaisten sisältöjen tilaaja ja kansainvälistäjä. Elisa Viihteen alkuperäissarjat ovat palkittuja ja kansainvälisessä levityksessä, kertoo liiketoimintajohtaja Sami Aalto Elisalta.

Ruutu+-tilaajat pääsevät lokakuun alusta lähtien katsomaan myös suosittuja Elisa Viihteen alkuperäissarjoja. Elisa Viihde -asiakkaille Ruutu+ on helposti saatavilla suoraan tv-palvelusta.

– Elisa Viihteen laadukkaat ja palkitut kotimaiset sisällöt täydentävät upeasti Ruudun ohjelmakirjastoa ja vahvistavat Ruudun asemaa parhaiden kotimaisten sisältöjen kotina. Jatkuvasti muuttuvalla suoratoistomarkkinalla kilpailemme myös kansainvälisten jättiläisten kanssa: suomalaisten yleisöjen tunteminen ja parhaat kotimaiset sisällöt ovat tässä kisassa meille ehdoton kilpailuetu, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso sanoo.

Odotettu Ivalon kolmas kausi julkaistaan lokakuussa
Kaikki Elisa Viihde Viaplayssa jo julkaistut Elisa Viihde -alkuperäissarjat näkyvät Ruutu+-tilauksella 1.10. alkaen. Uudet Elisa Viihteen alkuperäissarjat tulevat jatkossa ensimmäisenä katsottavaksi Ruutu+-tilauksella. Esimerkiksi odotettu Ivalon kolmas kausi julkaistaan Ruudussa 4.10..

Elisan suoratoistopalveluvalikoimaan Ruutu+
Elisa Viihde -tv-palvelun suoratoistovalikoima kasvaa, kun tarjontaan tulee Ruutu+-tilaus elokuun aikana. Elisa Viihteen alkuperäissarjat poistuvat Elisa Viihde Viaplaysta 30.9., ja palvelu jatkaa Viaplay-nimellä. Myös Viaplayn suoratoistopalvelu ja kanavapaketit ovat jatkossa edelleen saatavilla Elisan kautta. Tiedotamme lähipäivinä Elisa Viihde Viaplayn suoratoistopalvelua tilaaville asiakkaille tulevasta muutoksesta.

Miten voin nauttia Elisa Viihteen alkuperäissisällöistä?

  1. Syyskuun loppuun saakka Elisa Viihde Viaplay -palvelusta.
  2. Lokakuun alusta lähtien Ruutu+-tilauksella. Ruudussa julkaistaan sekä uudet että aiemmin julkaistut sisällöt.
  3. Uudet Elisa Viihteen alkuperäissarjat tulevat jatkossa ensimmäisenä katsottavaksi Ruutu+-tilauksella, jonka voit tehdä helposti myös Elisan kautta.
  4. Elisa Viihde -asiakkaana Ruutu+-tilauksen voi tehdä helposti palvelun käyttöliittymästä.

Lue lisää: elisa.fi/evv-muutos

 

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Olemme tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden sekä 5G:n edelläkävijä. Tarjoamme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuita yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaallemme päämarkkina-alueellamme Suomessa ja Virossa, sekä kansainvälisesti yli 100 maassa. Suomessa Elisa on tietoliikennepalveluiden markkinajohtaja, kansainvälisesti yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Vodafone ja Tele2. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Liikevaihto 2022 oli 2,1 miljardia euroa ja henkilöstöä 5 600 yli 20 maassa. Elisa on hiilineutraali yhtiö. elisa.fi