Elisa toi Samsungin 5G-uutuudet valikoimaansa ‒ Samsung Galaxy S20 -puhelinten ennakkomyynti on alkanut

Elisa aloitti Samsung Galaxy S20 -sarjan kolmen puhelimen ennakkomyynnin. Samsungin uutuudet tulivat Suomeen ainoastaan 5G-malleina.

Samsungin uudet 5G-puhelimet kasvattavat Elisan 5G-laitteiden valikoimaa entisestään. Sarjaan kuuluu kolme puhelinta: Galaxy S20, Galaxy S20+ ja Galaxy S20 Ultra. Samsung Galaxy S20 -sarjan toimitukset alkavat maaliskuun puolivälissä. Puhelinten hinnat Elisalla ovat 1049‒1399 euroa.

– Samsung Galaxy S20 -sarja on hieno lisäys 5G-laitteidemme tarjontaan. Samsung aloittaa uuden vuosikymmenen laitejulkistukset tyylikkäästi: uudet puhelimet vahvistavat 5G:n etenemistä ja Samsungin jalansijaa 5G-puhelinten tarjoajana. Olemme iloisia siitä, että Samsung tuo Suomeen uutuutensa nimenomaan 5G-malleina, sillä meillä on jo tuhansia 5G-asiakkaita ja määrä kasvaa nopeasti, kun yhä useampi suomalainen haluaa päästä nauttimaan 5G:n hyödyistä, kertoo Elisan liiketoimintajohtaja Ville Valkama.

 –  Samsung on tehnyt tiivistä yhteistyötä Elisan kanssa, jotta 5G-päätelaitteet saadaan tuotua suomalaisille käyttäjille mahdollisimman luotettavasti. Nopeampiin verkkoihin pääsy avaa oven täysin uudenlaisille mobiilikokemuksille, ja Galaxy S20 -sarjan huippuominaisuuksilla kuluttajat voivat ottaa uudesta verkkoteknologiasta kaiken hyödyn irti. Galaxy S20 -puhelimissa on huikea näyttö, ammattilaistason kamera ja riittävästi tehoa 5G:n tahdissa pysymiseen, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Elisan 5G-verkko laajenee jatkuvasti

Elisa on ensimmäisenä suomalaisena operaattorina avannut 5G-verkkoja useisiin Suomen kaupunkeihin, ja verkon alueella asuu jo satoja tuhansia suomalaisia. Tällä hetkellä 5G-verkkoja on jo kolmessatoista kaupungissa, ja niiden laajeneminen jatkuu tasaisesti.

5G mahdollistaa esimerkiksi moninkertaiset tiedonsiirtonopeudet, lyhyemmän viiveen ja aiempaa merkittävästi suuremman laitemäärän kytkemisen verkkoon. 5G-verkko tuo käyttäjilleen nopeammat ja luotettavammat yhteydet, jotka tuovat sujuvuutta esimerkiksi digitaalisten palvelujen käyttöön, kuten erilaisten sisältöjen jakamiseen, pelaamiseen, videoiden katseluun sekä videoneuvotteluihin.

Lisätietoja 5G-laitteista löytyy osoitteesta www.elisa.fi/5g/laitteet.

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj