Elisa toimittaa loppukäyttäjä- ja päätelaitepalvelut OP Ryhmälle

Elisa ja OP Ryhmä ovat solmineet sopimuksen työasema- ja tukipalveluista, joka kattaa OP:n käyttämät perustietotekniikkapalvelut, kuten työasema- ja mobiililaitehallinnan sekä käyttäjätukipalvelun.

– OP Ryhmän yksi strateginen painopiste liittyy työntekijäkokemuksen jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen. Uuden sopimuksen myötä halusimme päivittää työasema- ja käyttäjätukipalvelumme vastaamaan tämän päivän vaatimuksia sekä varmistaa uusien palveluiden joustavan kehityksen muuttuvien tarpeiden sekä ketterän toimintamallimme mukaan. Erityisesti automaation merkitys kasvaa pyrkiessämme jatkuvasti parantamaan työmme laatua ja tuottavuutta, summaa OP Ryhmän teknologia- ja kehitysjohtaja Juho Malmberg.

Elisa valikoitui OP Ryhmän strategiseksi kumppaniksi muun muassa laajan kansainvälisen tutkimus- ja kehitysyhteistyön sekä vastuullisuuden kautta. Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus, ja yhtenä esimerkkinä tämän edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä yhtiö saavutti hiilineutraaliuden ensimmäisenä pohjoismaisena teleoperaattorina vuonna 2020.

– Vastaamme OP Ryhmän kriteereihin nyt ja jatkossa panostamalla merkittävästi digitalisaatioon sekä automaation jatkuvaan kehittämiseen loppukäyttäjäpalveluissa. Asiantuntijuutemme sekä kyvykkyys OP Ryhmän valitsemissa palveluissa ja teknologioissa ovat vahva pohja tälle yhteistyölle, Elisan Yritysasiakkaiden johtaja Timo Katajisto kertoo.

Työasema- ja tukipalveluiden transitioprojekti on alkanut elokuussa 2021, ja kaikki palvelut ovat tuotantokäytössä aikataulun mukaan keväällä 2022. Sopimuksen kesto on kuusi vuotta.

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Olemme tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden sekä teknologioiden edelläkävijä. Tarjoamme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuita yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaallemme päämarkkina-alueellamme Suomessa ja Virossa, sekä kansainvälisesti yli 100 maassa. Suomessa Elisa on tietoliikennepalveluiden markkinajohtaja, kansainvälisesti yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Vodafone ja Tele2. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä, liikevaihto 2020 oli 1,89 miljardia euroa ja henkilöstöä yli 5 000. Elisa on hiilineutraali yhtiö. Seuraa matkaamme: elisa.fi, Facebook @elisasuomi, Twitter @ElisaOyj