Elisa tuo elokuvateatterin elokuvat koteihin

Elisa aloittaa perjantaina 20.3.2020 kokeilun, ja tuo kaksi elokuvateattereiden parhaillaan esittämää kansainvälistä elokuvaa kuluttajien vuokrattaviksi. Elokuvat ovat vuokrattavissa Elisa Viihde -palvelusta sekä -sovelluksesta ja Elisa Viihde Vuokraamon verkkosivuilta toistaiseksi.

Elokuvat ovat samanaikaisesti katsottavissa Suomen elokuvateattereissa.

– Elisan tutkimuksen* mukaan kaksi kolmasosaa suomalaisista katsoo elokuvia viikoittain. Kuitenkin vain joka kymmenes suomalainen vuokraa elokuvia digitaalisesti*. Uskomme, että uutuuselokuvien digitaalisesta vuokrausmahdollisuudesta on erityisen paljon iloa tänä aikana, jolloin moni suomalainen viettää aikaansa kotona, kommentoi Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Yhden elokuvan voi vuokrata 48 tunniksi 18,99 euron hintaan, ja sitä voi katsoa eri laitteilta rajattomasti vuokrausaikana.

Elisa Viihteen Vuokraamoon 20.3.2020 katsottavaksi tulevat elokuvateatterin elokuvat:

  • Emma (Suomen elokuvateattereiden ensi-ilta 6.3.2020) Imdb>>
  • The Invisible Man (Suomen elokuvateattereiden ensi-ilta 28.2.2020) Imdb>>

*Näin Suomi viihtyy 2020 -tutkimuksen toteutti Elisan toimeksiannosta Prior Konsultointi. Tutkimukseen vastasi 1264 henkilöä. Vastaajat ovat 15–75-vuotiaita suomalaisia internetin käyttäjiä. Aineisto vastaa suomalaisia iän, sukupuolen ja asuinpaikan ja koulutuksen mukaan. Kysely toteutettiin sähköisesti lokakuussa 2019.

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset – alkuperäissarjoja, eniten kotimaisia elokuvia, kansainvälisiä uutuuselokuvia, kattava tv-ohjelmatarjonta ja urheilua, jota et muualta näe. Palvelussa on monipuolinen valikoima suoratoistopalveluita, videovuokraamo sekä maksu-TV-paketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj