Elisa tuo kansainvälisen e-urheilukiertueen Suomeen

Elisa tuo BLAST Premier e-urheilukiertueen ensimmäistä kertaa Suomeen, ja järjestää kiertueeseen kuuluvan Pohjoismaiden karsintaturnauksen “Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier” Tampereella 1–3.5.2020. BLAST Premier on e-urheilun yksi merkittävimmistä kansainvälisistä turnauskiertueista, ja sen vuonna 2020 jaettava palkintopotti on yhteensä yli 4 miljoonaa dollaria.  Kiertueen turnauksissa pelataan Counter-Strike: Global Offensivea.

BLAST Premier -kiertueen turnauksia pelataan vuoden ajan eri puolilla maailmaa muun muassa Lontoossa ja Moskovassa. Kiertue huipentuu vuoden 2021 alkupuolella pelattavaan BLAST Premier Global Final -tapahtumaan, jonka voittajajoukkue palkitaan miljoonalla dollarilla.

– Olemme todella innoissamme kumppanuudestamme. Elisa on täydellinen kumppani tuomaan BLAST-elämyksen Suomeen ja Pohjoismaihin. Tämä on vain yhteistyömme alkua, ja tavoitteenamme on tarjota uskomaton elämys suomalaisille. Suomessa on fantastinen oma peliyhteisö, mikä tekee maasta kiinnostavan paikan kansainvälisen tason pelitapahtuman järjestämiselle. Olemme myös kiitollisia Tampereen kaupungille, joka mahdollistaa tapahtuman järjestämisen Suomessa, kommentoi BLASTin toimitusjohtaja Robbie Douek.

– Kansainvälisen huipputurnauksen järjestäminen on jatkumoa viime vuonna aloittamallemme pelaajan polun kehittämistyölle, jonka tavoitteena on auttaa kotimaisia e-urheilijalupauksia maailmalle. BLAST Premier -turnauskiertue on viime vuonna järjestämäämme Arctic Invitationaliakin merkittävämpi kansainvälinen kilpailukokonaisuus, joka sopii loistavasti osaksi pelaajan polkuamme, kommentoi Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö

Kaikki BLAST Premier -kiertueen turnaukset voi katsoa suorana tai tallenteina Elisa Viihde Sportin kautta.

Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnaukseen pääsee muun muassa eri puolilla Pohjoismaita järjestetyistä esiturnauksista

Suomesta Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnaukseen on mahdollista päästä Elisa Viihde CS:GO Spring Challenge -esiturnauksen kautta. Lisäksi Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnaukseen kutsutaan Elisa Viihteen ja BLASTin toimesta ansioituneita e-urheiluorganisaatioita Pohjoismaista. Ensimmäiset kutsutut joukkueet ovat kotimainen ENCE ja tanskalainen North.

Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnauksessa kamppailee kaikkiaan kahdeksan joukkuetta, ja turnauksen voittaja etenee kesällä pelattavaan BLAST Spring Showdown -turnaukseen.

Lisätiedot turnauskokonaisuudesta:

9–12.3.2020, Avoimet karsintaottelut: Elisa Viihde CS:GO Spring Challenge Open Qualifier, Faceit-verkkoalusta

Viikko 11 / 2020, Suljetut karsintaottelut: Elisa Viihde CS:GO Spring Challenge Closed Qualifier, Rushmode-verkkoalusta

20.3.–19.4.2020, Elisa Viihde CS:GO Spring Challenge -esiturnaus, Rushmode-verkkoalusta (Jaettava 10 000 euron palkintopotti)

1–3.5.2020, Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnaus, Tampere (Jaettava palkintopotti (summa tarkentuu))

Kesällä 2020 (ajankohta tarkentuu), BLAST Spring Showdown, (Jaettava 325 000 dollarin palkintopotti)

17.06–21.06.2020, BLAST Spring Final, Moskova (Jaettava 750 000 dollarin palkintopotti)

2021 BLAST Premier Global Final -tapahtuma, palkinto voittajalle miljoona dollaria

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, enemmän urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj

We are BLAST – the global esports media network delivering world class entertainment experiences. Whether it be intimate broadcast studio shows, arena events, digital platforms or top-class multi-platform content, we create the most exciting, exhilarating and euphoric moments in esports. Make sure you check out BLAST Premier; our worldwide Counter-Strike: Global Offensive tournament where the best teams and brightest stars are fighting it out for a $4.25m total prize pool. Broadcast around the world in 135 territories to over 200m households, find out more on BLASTPremier.com.