Elisa tuo pääsiäisiloa suomalaisille ‒ viihde tarjoaa vastapainoa poikkeustilanteeseen

Elisa haluaa ilahduttaa suomalaisia tilanteessa, jossa pääsiäisviikonloppua vietetään lähinnä kotioloissa, ja tuo suosituimpia sisältöjään katsottavaksi maksutta.

‒ Elämme poikkeuksellista aikaa, ja tämä on meille hyvä mahdollisuus osoittaa, miten rakennamme digitalisaatiolla kestävää tulevaisuutta. Haluamme omalta osaltamme auttaa ihmisiä sopeutumaan tilanteeseen, jossa parhaillaan elämme, Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila kertoo.

‒ Olen saanut suomalaisilta yhteydenottoja, joissa kaivataan ajanvietettä ja vastapainoa vaikeaan tilanteeseen. Näemme monesta eri lähteestä, että viihteen kulutus on viime viikkoina kasvanut paljon, ja että sille on nyt kysyntää. Olen iloinen, että Elisa vastasi tähän pyyntöön, liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka sanoo.

‒ Haluamme toivottaa suomalaisiin koteihin Pääsiäisiloa poikkeuksellisesta ajasta huolimatta ja tarjoamme siksi suosittuja alkuperäissarjojamme sekä valikoiman elokuvia katsottaviksi maksutta, Mattila toteaa.

Elisa Viihteen alkuperäissarjoja ja elokuvia katsellaan pääsiäisenä maksutta

Valikoima Elisa Viihteen alkuperäissarjojen tuotantokausia sekä elokuvia on katsottavissa Elisa Viihde Vuokraamossa veloituksetta pääsiäisviikonlopun ajan, 9.‒13.4. Muun muassa suositut Elisa Viihteen alkuperäissarjat Kaikki synnit, Jättekiva ja Sipoon herttua ovat nyt vapaassa katselussa.

Tarkempi lista kaikista maksuttomista sisällöistä löytyy osoitteesta elisa.fi/paasiaisilo. Sisältöjen katselu ei edellytä Elisan tai Elisa Viihteen asiakkuutta eikä sido mihinkään. Sisältöjä voi katsella millä tahansa päätelaitteella.

SF Studios, Craft Finland, Scanbox Entertainment ja B-Plan Distribution ovat olleet mukana tukemassa tätä kampanjaa.

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, enemmän urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. www.elisa.fi/viihde 

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj