Elisa Viihde julkaisee 20. alkuperäissarjan – Aition myynti tuplaantui keväällä

Koko perheen komedia Ei Haukku haavaa tee on Elisa Viihteen 20. alkuperäissarja, ja se julkaistaan Elisa Viihde Aitio -suoratoistopalvelussa tänään torstaina 7.5.2020. Palvelun kysyntä on ollut viime aikoina kasvussa.

Ei Haukku haavaa tee on tarina Pitkästen perheestä, joka päättää pitää löytämänsä kulkukoiran, Haukun. Haukku ei kuitenkaan ole ihan tavallinen koira – ainakaan kaikkien perheenjäsenten mielestä. Sarjan pääosissa nähdään Pirjo Heikkilä, Hannele Lauri ja Jarkko Lahti, ja sen ovat ohjanneet Lauri Nurkse ja Olli Ilpo Salonen. Sarjan kaikki kahdeksan jaksoa tulevat katsottavaksi samanaikaisesti.

Koiramainen komedia on tuorein lisäys Elisa Viihteen suoratoistopalvelu Aition sarjatarjontaan, ja se on samalla Elisa Viihteen 20. alkuperäissarja.

– Elisa Viihde Aition tilausten määrä on tuplaantunut alkuvuoteen verrattuna, joten alkuperäissarjojen kysyntä on nyt kovassa nosteessa. Kuuden vuoden aikana olemme julkaisseet yhteensä 20 alkuperäissarjaa ja lähes 30 tuotantokautta. Haluamme tarjota asiakkaitamme kiinnostavia sarjoja, ja keskitymme jatkossakin laatudraamaan ja komediaan. Alkuperäissarjamme on suunnattu ensisijaisesti kotimaiselle yleisölle, mutta monet sarjamme ovat lyöneet hienosti läpi myös ulkomailla. Ei Haukku haavaa tee -sarjan kansainvälinen jakelija on Lagardère Studios Distribution, kertoo Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Ei Haukku haavaa tee -sarja lyhyesti

Maria Pitkäsen (Pirjo Heikkilä) elämä mullistuu, kun hänen hankala anoppinsa Anna (Hannele Lauri) kuolla kupsahtaa. Anopista ei kuitenkaan päästä kerralla eroon, sillä Anna palaa takaisin perheeseen kulkukoira Haukun ruumiissa. Kauhukseen Maria huomaa olevansa ainoa, joka pystyy näkemään Annan. Kun Pitkäsen muu perhe rakastuu Haukkuun, myös anopin ja miniän on opeteltava tulemaan toimeen.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 20 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Kevyttä yläpilveä, Kalifornian kommando, Huone 301, Nyrkki, Maanantai, Kaikki synnit, Ivalo, Bullets, Sipoon herttua, Jättekiva, Kolmistaan, Downshiftaajat ja Konttori. Tulevia sarjoja ovat lakidraama Pohjolan laki, komediat Makkari ja Mister8 sekä trilleri Munkkivuori.

Rooleissa 
Maria Pitkänen                         Pirjo Heikkilä
Anna Jääämeri                         Hannele Lauri
Toni Pitkänen                           Jarkko Lahti
Jenni Pitkänen                         Kanerva Paunio
Janne Pitkänen                        Milo Snellman
Sofia Pitkänen                         Julia Shepstone

Ohjaus
Lauri Nurkse ja Olli Ilpo Salonen

Pääkäsikirjoittaja
Elena Tarashchanskaya

Käsikirjoittajat
Lauri Nurkse
Pirjo Heikkilä
Riku Suokas

Tuottaja                             
Laura Ahola

Vastaavat tuottajat        
Ella Piesala
Eero Hietala
Ilkka Hynninen

Tuotantoyhtiö
Aito Media Oy

Aitio on Elisa Viihteen oma suoratoistopalvelu, josta kuka tahansa voi katsoa elokuvia ja sarjoja kiinteällä kuukausimaksulla rajoituksetta. Vuonna 2013 lanseerattu suoratoistopalvelu tarjoaa laajimman valikoiman kotimaisia elokuvia ja klassikkosarjoja sekä useita Elisa Viihteen alkuperäissarjoja.

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset – alkuperäissarjoja, eniten kotimaisia elokuvia, kansainvälisiä uutuuselokuvia, kattava tv-ohjelmatarjonta ja urheilua, jota et muualta näe. Palvelussa on monipuolinen valikoima suoratoistopalveluita, videovuokraamo sekä maksu-TV-paketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj