Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu asiakkaiden käyttöön joulukuun alussa

Elisa ja Pohjoismaiden johtava suoratoistopalveluyhtiö Nordic Entertainment Group (NENT Group) tuovat yhdistetyn Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun asiakkaiden käyttöön 3. joulukuuta alkaen. Palvelu tarjoaa Elisa Viihteen huippusuositut alkuperäissarjat ja laajimman valikoiman kotimaisia elokuvia sekä Viaplayn johtavan pohjoismaisen draamasisällön, kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä lastenohjelmia.

Elisa Viihde Viaplay tulee käyttöön 12,99 euron kuukausihintaan, ja se sisältää tämänhetkisen Elisa Viihde Aition sekä Viaplay Leffat & Sarjat -paketin sisällöt. Asiakkailla on ollut pääsy molempiin palveluihin 30. kesäkuuta alkaen, ja 3. joulukuuta alkaen palvelut yhdistyvät yhdeksi.

Lisäksi saataville tulee Elisa Viihde Viaplay Total -paketti, johon kuuluu muun sisällön lisäksi Viaplay Sport -sisältö 34,99 euron kuukausihintaan. Total-paketin urheilusisältöön kuuluvat mm. Englannin Valioliiga, Bundesliiga, NHL ja KHL.

Elisa vastaa Elisa Viihde Viaplayn myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta, NENT Group teknologiasta ja analytiikasta. Molemmat osapuolet jatkavat panostuksia palvelun sisällöntuotantoon.

‒ Alkuperäissarjamme ovat Elisa Viihde Aition suosituinta sisältöä, ja Elisa Viihde Viaplayn ansiosta ne löytävät jatkossa yhä uusia yleisöjä. Esimerkiksi suosikkisarja Kaikki syntien toinen tuotantokausi julkaistiin juuri, ja se on saanut heti huikean suosion. Jatkamme vahvaa panostustamme laadukkaaseen kotimaiseen draamatuotantoon ja elokuviin. Sen lisäksi on hienoa voida tarjota asiakkaillemme pian myös Viaplayn johtava pohjoismainen draamasisältö, kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä lastenohjelmia. Kaikki sisällöt löytyvät pian helposti yhdestä paikasta, kertoo sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela Elisalta.

‒ Tämä yhteistyö vie suoratoiston Suomessa aivan uudelle tasolle. Näemme Suomessa merkittävää kasvupotentiaalia ja aiomme jatkaa investointeja Suomen markkinoiden sisältöön. Elisa Viihde Viaplayn tuominen suomalaisille katsojille yhdessä Elisan kanssa auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme entistä nopeammin, toteaa Kim Poder, NENT Group:n Chief Commercial Officer.

Elisa on yksi Suomen suurimmista kotimaisen draaman tuottajista: se on julkaissut jo yli 20 alkuperäissarjaa, joita on viety myös kansainväliseen levitykseen. Suosituimpia kansainväliseen levitykseen tehtyjä sarjoja ovat mm. Ivalo, Kaikki Synnit, Nyrkki ja Huone 301.

NENT Group puolestaan julkaisee vuoden 2021 aikana ainakin 40 alkuperäistuotantoa. NENT Group on tehnyt pitkään yhteistyötä suurten Hollywood-studioiden sekä riippumattomien ja omien studioiden kanssa, minkä ansiosta se voi tarjota laajan valikoiman kansainvälisiä elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia.

Lisätietoja elisa.fi/elisaviihdeviaplay

Aitio on Elisa Viihteen oma suoratoistopalvelu, josta kuka tahansa voi katsoa elokuvia ja sarjoja kiinteällä kuukausimaksulla rajoituksetta. Vuonna 2013 lanseerattu suoratoistopalvelu tarjoaa laajimman valikoiman kotimaisia elokuvia ja klassikkosarjoja sekä useita Elisa Viihteen alkuperäissarjoja.

Viaplay on pohjoismaiden johtava suoratoistopalvelu, jonka tarjoamaa sisältöä: Viaplay Originals, elokuvat ja sarjat, lasten ohjelmat ja live-urheilu, voi katsoa missä ja milloin vain, ja lähes kaikilla laitteilla. Viaplay on lisännyt viime vuosina merkittävästi alkuperäissisältöjä, jotka kiinnostavat sekä pohjoismaisia katsojia että kansainvälisiä ostajia.

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj

Nordic Entertainment Group AB (publ) (NENT Group) on Pohjoismaiden johtava viihdeyhtiö. Viihdytämme miljoonia ihmisiä päivittäin suoratoistopalveluidemme sekä tv- ja radiokanaviemme kautta, ja tuotantoyhtiömme luovat kiinnostavia sisältöjä mediayhtiöille ympäri maailman. Teemme elämästä nautinnollisempaa tuomalla parhaimmat ja viihdyttävimmät sisällöt kuluttajien saataville – olivat ne sitten huippu-urheilua, elokuvia, sarjoja, musiikkia tai omia alkuperäistuotantojamme. NENT Group on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä (NENT A ja NENT B). NENT Groupin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. nentgroup.com