Elisan 5G-puhelinten valikoima täydentyy: Motorolan uutuus Moto G 5G Plus myyntiin tänään

5G:n edelläkävijänä tunnetun Elisan 5G-puhelinvalikoima laajentuu Motorolan Moto G 5G Plus -uutuudella. Puhelimen myynti alkaa heti.

Motorolan Moto G 5G Plus:n hinta Elisalla on 349 euroa. ‒ On hienoa saada Motorolan uutuus valikoimaamme ‒ se on ominaisuuksiltaan ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen laite, jolla Motorola tekee vahvan avauksen edullisiin 5G-puhelimiin, Elisan liiketoimintajohtaja Ville Valkama toteaa.

‒ Elisalla on Suomen laajin 5G-puhelinten valikoima, ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset laitteet 5G:n hyödyntämiseen. 5G on jo täällä ja ulottuu yli miljoonan suomalaisen asuinalueelle, Valkama lisää.

‒ Tutkimuksemme mukaan* suomalaiset arvostavat puhelimen ominaisuuksista eniten muun muassa pitkää akunkestoa ja puhelimen helppokäyttöisyyttä. Lisäksi nuoret suosivat puhelimia, joissa on laadukas kamera ja miellyttävä ulkonäkö, Valkama kertoo. ‒ Näihin toiveisiin Motorolan uutuus vastaa hienosti.

‒ Motorolan tavoitteena on, ja on aina ollut, tuottaa innovatiivista teknologiaa kaikille. Esitellessämme nyt uuden Moto G 5G Plus:n viemme työmme aivan uudelle tasolle. Moto G 5G Plus tuo 5G-teknologian parhaat puolet yhä useamman ihmisen käyttöön ilman, että käyttäjä joutuu luopumaan puhelimen tutuista ominaisuuksista. On ilo tuoda yhteistyössä Elisan kanssa Moto G 5G Plus suomalaisen kuluttajan saataville, Motorolan Suomen-maajohtaja Elias Salmi kertoo.

Elisan 5G laajenee nopeasti

Elisa on 5G:n edelläkävijä – sen 5G-verkon alla asuu jo yli miljoona suomalaista. Elisan 5G-verkko on saatavilla nyt jo yli 30 paikkakunnalla, ja verkko laajenee vauhdilla. Elisa tarjoaa Suomen laajimman valikoiman 5G-puhelimia sekä -reitittimiä. 5G-laitteen ja 5G-liittymän yhdistelmällä pääsee nauttimaan 5G-verkon hyödyistä 5G-verkon peittoalueella. Keskimäärin 5G-kaistalla surffataan 300 megabitin keskinopeudella. 

Suomalaisten netinkäyttö mobiililaitteilla kasvaa koko ajan, mikä vaatii laajempaa kaistaa – netissä hoidetaan yhä useampia asioita ja älylaitteiden määrä kasvaa. 5G on jopa 10 kertaa nopeampi kuin aiemmat mobiiliverkkoteknologiat, se tarjoaa enemmän kaistaa ja pienemmän viiveen – eli yhä sujuvampaa netinkäyttöä useammalle samanaikaisesti. 5G:tä voi käyttää myös kodin nettinä, ja se sopii myös yrityksille. 5G tuo yrityksille myös mahdollisuuden luoda entistä tehokkaampia palveluita ja uusia ratkaisuja, joilla vauhdittaa omaa liiketoimintaa.

*Tutkimuksen toteutti Elisan toimeksiannosta Prior Konsultointi. Tutkimukseen vastasi 1352 henkilöä. Vastaajat ovat 15–75-vuotiaita suomalaisia internetin käyttäjiä. Aineisto vastaa suomalaisia iän, sukupuolen ja asuinpaikan ja koulutuksen mukaan. Kysely toteutettiin sähköisesti maaliskuussa 2020.

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj

Liitteet