Elisan 5G-puhelinvalikoima laajenee jälleen ‒ Samsung Galaxy A51 5G tulee ennakkomyyntiin tänään

Samsung Galaxy A51 5G on Samsungin avaus keskihintaisiin 5G-puhelimiin.

Samsungin uutuus kasvattaa Elisan 5G-laitteiden valikoimaa entisestään ja tuo lisää vaihtoehtoja keskihintaisiin 5G-puhelimiin. Puhelimen hinta Elisalla on 479 euroa, ja sen toimitukset alkavat 15.6.

– On hienoa saada Samsung Galaxy A51 5G malli valikoimaamme. Samsung on suosituimpia puhelinbrändeistämme, ja sen A -sarjan puhelimet ovat aina vahvasti edustettuna myydyimpien puhelimiemme kärkisijoilla. Samsungin edullisempia 5G-puhelimia on odotettu jo pitkään; ne tuovat 5G:n uudella tavalla yhä useamman ulottuville. Meille on tärkeää tarjota monipuolisesti vaihtoehtoja asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin ja nyt ennakkomyynnin aloittava Galaxy A51 5G sopii erittäin hyvin laajaan valikoimaamme, kommentoi Elisan henkilöasiakkaiden liiketoimintajohtaja Ville Valkama.

 –  Galaxy A -sarjalle tunnusomaista on erinomainen kamera, upea näyttö sekä tehokas akku. Galaxy A51 5G -mallin myötä tuomme yhdessä Elisan kanssa näiden suomalaisille tärkeiden ominaisuuksien lisäksi nyt myös huippunopeat 5G-yhteydet, jotka mahdollistaen käyttäjille täysin uudet mobiilielämykset. Galaxy A51 5G on loistava lisä Samsungin menestyksekkääseen 5G-tuotevalikoimaan, ja sille voidaan jo nyt ennustaa suurta suosiota niin kuluttajien kuin yrityskäyttäjienkin keskuudessa, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.
 

Elisan 5G-verkko laajenee nopeasti

Elisa on 5G:n edelläkävijä – sen 5G-verkon alla asuu jo yli 850 000 suomalaista. Elisan 5G-verkko on saatavilla nyt jo yli 20 paikkakunnalla, ja verkko laajenee vauhdilla. Elisa tarjoaa Suomen laajimman valikoiman 5G-puhelimia sekä -reitittimiä. 5G-laitteen ja 5G-liittymän yhdistelmällä pääsee nauttimaan 5G-verkon hyödyistä 5G-verkon peittoalueella. Keskimäärin 5G-kaistalla surffataan 300 megabitin keskinopeudella. Suomalaisten netinkäyttö mobiililaitteilla kasvaa koko ajan, mikä vaatii laajempaa kaistaa – netissä hoidetaan yhä useampia asioita ja älylaitteiden määrä kasvaa.

5G on jopa 10 kertaa nopeampi kuin aiemmat mobiiliverkkoteknologiat, se tarjoaa enemmän kaistaa ja pienemmän viiveen – eli yhä sujuvampaa netinkäyttöä useammalle samanaikaisesti. 5G:tä voi käyttää myös kodin nettinä, ja se sopii myös yrityksille. 5G tuo yrityksille myös mahdollisuuden luoda entistä tehokkaampia palveluita ja uusia ratkaisuja, joilla vauhdittaa omaa liiketoimintaa.

Lisätietoja 5G-laitteista löytyy osoitteesta www.elisa.fi/5g/laitteet.

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj