Elisan 5G-puhelinvalikoima laajenee: OnePlus 8 -sarjan puhelimia odotetaan innolla

Elisa on tänään aloittanut OnePlus 8 -sarjan 5G-puhelimien ennakkomyynnin. OnePlussan puhelimet ovat vakiinnuttaneet paikkansa yhtenä Elisan myydyimmistä brändeistä, ja uusia malleja on jo odotettu.

OnePlusin odotetut uutuuspuhelimet OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro ovat tulleet ennakkomyyntiin Elisan valikoimaan, ja niiden toimitukset alkavat 21. huhtikuuta. Puhelinten hinnat lähtevät Elisalla 699 eurosta. 

– OnePlus 8 -sarjan puhelimet vievät 5G-laitteita jälleen askelen eteenpäin. OnePlus on ollut jo pitkään yksi Elisan suosituimmista puhelinbrändeistä, ja asiakkaamme odottavat 8-sarjaa innolla. Elisalla on laajin 5G-puhelinten valikoima ja olemme iloisia siitä, että ne kiinnostavat suomalaisia jatkuvasti enemmän ‒ meillä on jo tuhansia 5G-asiakkaita ja määrä kasvaa nopeasti, kun yhä useampi suomalainen haluaa päästä nauttimaan 5G:n hyödyistä, kertoo Elisan liiketoimintajohtaja Ville Valkama.

Elisan 5G-verkko laajenee nopeasti

Elisa on ensimmäisenä suomalaisena operaattorina avannut 5G-verkkoja useisiin Suomen kaupunkeihin, ja verkon alueella asuu jo satoja tuhansia suomalaisia. Tällä hetkellä 5G-verkkoja on lähes 20 kaupungissa, ja niiden laajeneminen jatkuu tasaisesti.

5G mahdollistaa esimerkiksi moninkertaiset tiedonsiirtonopeudet, lyhyemmän viiveen ja aiempaa merkittävästi suuremman laitemäärän kytkemisen verkkoon. 5G-verkko tuo käyttäjilleen nopeammat ja luotettavammat yhteydet, jotka tuovat sujuvuutta esimerkiksi digitaalisten palvelujen käyttöön, kuten erilaisten sisältöjen jakamiseen, pelaamiseen, videoiden katseluun sekä videoneuvotteluihin.

Lisätietoja 5G-laitteista löytyy osoitteesta www.elisa.fi/5g/laitteet.


Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj