Elisan 5G-puhelinvalikoima laajenee OnePlus Nord -uutuudella

OnePlus Nord kasvattaa Elisan jo entuudestaan Suomen laajinta 5G-puhelinten valikoimaa. Puhelin on nyt ennakkomyynnissä, ja sen toimitukset alkavat tiistaina 4. elokuuta 2020.

‒ OnePlus jatkaa vahvaa otettaan 5G-puhelinten kehityksessä ‒ uuden OnePlus Nord -tuoteperheen ensimmäinen jäsen on aiempia malleja edullisempi ja ominaisuuksiltaan todella kilpailukykyinen. Siinä on esimerkiksi erinomainen kamera ja poikkeuksellisen kestävä akku, kertoo Elisan liiketoimintajohtaja Ville Valkama.

‒ 5G-asiakkaiden määrä jatkaa kasvuaan Suomessa, joten on luontevaa, että OnePlussan kaikki tulevatkin uutuuspuhelimet ovat 5G-malleja. OnePlus on viime kuukausina ollut Elisan suosituimpien 5G-puhelinten listojen kärjessä, ja brändi on suomalaisten suosiossa. On hienoa jatkaa pitkää yhteistyötämme OnePlussan kanssa ja tuoda tämä uutuus asiakkaidemme saataville, Valkama jatkaa.

OnePlus Nordin hinta Elisalla on 399 euroa.

‒ Olen innoissani siitä, että voimme tuoda uuden OnePlus Nord -älypuhelimen myötä lippulaivamalleistamme tuttuja premium-tason käyttöominaisuuksia saataville myös edullisemmassa hintaluokassa. Näitä ovat muun muassa laadukas kamera ja 5G-tuki, joka on monelle puhelimen käyttäjälle tärkeä ominaisuus tulevaisuutta ajatellen. Meillä on pitkä historia yhteistyöstä Elisan kanssa, ja niin Elisa kuin Suomikin ovat 5G-verkon kehityksen edelläkävijöitä, joten odotukseni tälle lanseeraukselle ovat korkealla, kertoo OnePlussan Euroopan strategiajohtaja ja Suomen maajohtaja Tuomas Lampén.

5G lyhyesti

Elisa on 5G:n edelläkävijä – sen 5G-verkon alla asuu jo yli miljoona suomalaista. Elisan 5G-verkko on saatavilla nyt jo yli 30 paikkakunnalla, ja verkko laajenee vauhdilla. Elisa tarjoaa Suomen laajimman valikoiman 5G-puhelimia sekä -reitittimiä. 5G-laitteen ja 5G-liittymän yhdistelmällä pääsee nauttimaan 5G-verkon hyödyistä 5G-verkon peittoalueella. Keskimäärin 5G-kaistalla surffataan 300 megabitin keskinopeudella.

Suomalaisten netinkäyttö mobiililaitteilla kasvaa koko ajan, mikä vaatii laajempaa kaistaa – netissä hoidetaan yhä useampia asioita ja älylaitteiden määrä kasvaa. 5G on jopa 10 kertaa nopeampi kuin aiemmat mobiiliverkkoteknologiat, se tarjoaa enemmän kaistaa ja pienemmän viiveen – eli yhä sujuvampaa netinkäyttöä useammalle samanaikaisesti. 5G:tä voi käyttää myös kodin nettinä, ja se sopii myös yrityksille. 5G tuo yrityksille myös mahdollisuuden luoda entistä tehokkaampia palveluita ja uusia ratkaisuja, joilla vauhdittaa omaa liiketoimintaa.

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj