Elisan 5G-verkko avautui nyt Kaarinaan

Elisan 5G-verkko jatkaa laajentumistaan nopeasti. Nyt verkko avautui Kaarinaan, joka on jo 33. Elisan 5G-paikkakunta.

Kaarinassa Elisan 5G-verkko kattaa keskustan, Rauhalinnan, Ylikylän, Poikluoman, Kairiskulman, Nummennittyn ja Vättilän alueita, ulottuen Piispanristille ja Rauvolaan sekä Hulkkioon saakka.

– Elisan 5G-verkko on laajentunut nopeasti täällä länsirannikolla ja olen erittäin iloinen siitä, että Kaarina pääsi mukaan 5G-paikkakuntien joukkoon. Tämä luo meille uusia yhteistyön mahdollisuuksia sekä tietysti mahdollistaa kaarinalaisille vielä nykyistäkin paremmat ja nopeammat tietoliikenneyhteydet, Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta sanoo.

Elisan 5G-verkon alueella asuu jo reilusti yli miljoona suomalaista.

– Verkko on laajentunut nopeasti ja kevään aikana olemme lisäksi tuoneet myyntiin useita uusia 5G-päätelaitteita eri hintaluokissa. 5G ei ole vain teknologiasta kiinnostuneiden juttu. Sitä käyttävät ihan tavalliset suomalaiset, jotka haluavat esimerkiksi vauhtia tiedostojen lataamiseen ja pelaamiseen sekä parempaa laatua viihdepalvelujen käyttämiseen ja etätyöskentelyyn, Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Juha Laukkanen muistuttaa.

Elisan 5G-verkko on käytettävissä tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Porissa, Kouvolassa, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Vaasassa, Seinäjoella, Salossa, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Raumalla, Tuusulassa, Keravalla, Kempeleessä, Kajaanissa, Kaarinassa, Kangasalalla, Raahessa, Raisiossa, Siilinjärvellä, Iisalmessa, Kemissä, Heinolassa, Kuusamossa ja Siuntiossa. 5G-palveluiden edelläkävijänä tunnettu Elisa tarjoaa asiakkailleen usean eri valmistajan 5G-puhelimia ja -reitittimiä sekä liittymiä eri nopeuksilla.  Elisan 5G-karttaan voi tutustua osoitteessa www.elisa.fi/kuuluvuus. Lisätietoa 5G:stä löytyy osoitteesta www.elisa.fi/5g.
 

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj