Elokuussa puhelinten myyntilistalla liikehdintää – Myös kierrätyspuhelin taas listalla

Elokuussa puhelinten myyntilistalla poikettiin hieman totutusta Applen ja Samsungin dominoinnista. OnePlus kiilasi itselleen kaksi sijaa ja Xiaomi kiri myös yhden luurinsa sijalle seitsemän. Kymppilistalle nousi taas myös kierrätyspuhelin, Apple iPhone 8 Recycled.

”Elokuu on aina puhelinkaupassa todella vilkas, kun lomien jälkeen palataan kouluun ja töihin. Koululaisille ostetaan yleensä hieman edullisempia puhelimia, ja niin kävi tänäkin vuonna. Listan ykköspaikalle nousi Samsungin tarjousmalli Samsung Galaxy A03 ja myös kierrätyspuhelin, Apple iPhone 8 Recycled nousi kärkikymmenikköön”, kertoo Telian laiteliiketoiminnan johtaja Markku Saranpää.

Telian kierrätetyt Recycled-puhelimet kasvattavat koko ajan suosiotaan. Telia Recycled -puhelin on ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle puhelimelle. Kierrätyspuhelimen kunto on tarkastettu, ja se on pieniä käytön jälkiä lukuun ottamatta kuin uusi. Kierrätyspuhelimia voi ostaa sekä verkosta että Telia Kaupoista.

”Näinä aikoina myös puhelinkaupoilla etsitään parasta hinta-laatusuhdetta. Ennustan kierrätyspuhelimien suosion nousevan yhä syksyn ja talven aikana. Telia Recycled -puhelimien vuoden takuu toimii hyvänä myyntivalttina”, Saranpää linjaa.

5G-puhelinten suosio jatkuu tasaisena. Telian kotimaisen Nokian kanssa rakentama 5G-verkko on nyt lähes neljän miljoonan suomalaisen saatavilla.

Elokuun myydyimmät puhelimet, kuluttajat

1 (-)     Samsung Galaxy A03
2 /2)    OnePlus 9 5G
3 (4)    Samsung Galaxy A52s 5G
4 (-)     OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
5 (8)    Samsung Galaxy A22 5G
6 (3)    Apple iPhone 12 5G
7 (5)    Xiaomi Redmi 9C
8 (1)    Apple iPhone 13 5G
9 (-)     Iphone 8 Recycled
10 (-)   Samsung Galaxy A33 5G

Elokuun myydyimmät puhelimet, yritykset

1 (1)     Samsung Galaxy A32 5G
2 (4)    Samsung Galaxy A22 5G
3 (5)    iPhone 13 5G
4 (2)    iPhone 12 5G
5 (-)     iPhone 11 LTE
6 (-)     Samsung Galaxy A13 LTE
7 (6)    iPhone SE 5G
8 (-)     Samsung Galaxy A32 LTE
9 (8)    Samsung Galaxy Xcover 5 LTE
10 (-)   iPhone 13 mini 5G

 

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4100 työntekijää ja yli neljä miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Telia Companyn liikevaihto oli vuonna 2021 oli 8,7 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Katso, millainen yhtiö Telia on tänään Suomessa ja osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa @teliafinland.