Heli Partasesta Telia Finlandin toimitusjohtaja

Telia Finlandin toimitusjohtajaksi on nimitetty Heli Partanen 15.4.2020 alkaen. Tällä hetkellä Telian kuluttajaliiketoiminnan johtajana toimiva Partanen on vastannut marraskuusta 2019 lähtien myös varatoimitusjohtajana Telia Finlandin operatiivisesta johtamisesta. Partasesta tulee Telia Companyn johtoryhmän jäsen.

”Olen hyvin tyytyväinen, että Heli Partanen ryhtyy luotsaamaan Telia Finlandia. Hänellä on pitkäaikainen kokemus Teliasta ja toimialasta aina vuodesta 1998 saakka. Heli on monissa aiemmissa rooleissaan osoittanut vahvaa johtajuutta ja yhteistyötaitoja. Yhtiö tulee olemaan hyvissä käsissä ja olen erittäin luottavainen siihen, että Heli antaa oman vahvan panoksensa sekä Telia Finlandin että Telia Companyn menestykselle myös jatkossa,” sanoo Telia Companyn vt. toimitusjohtaja Christian Luiga.

“Olen otettu mahdollisuudesta ottaa seuraava askel urallani ja siirtyä Telia Finlandin toimitusjohtajaksi. Telialla on laadukkaiden verkkojen lisäksi erinomaiset lähtökohdat olla paras ICT-kumppani yritysasiakkailleen ja nyt mediatalona tuoda lisäarvoa suomalaisille, kun sisällöt ja yhteydet kulkevat entistä useammin käsikädessä. Tulevaisuudessa uskon, että pystymme tarjoamaan suomalaisille myös uusia mahdollisuuksia niin e-urheilun kuin TV:n ja mediankin puolella. Näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa matkaamme yrityksenä ja avata asiakkaillemme yhä digitaalisempaa maailmaa,” Telia Finlandin tuleva toimitusjohtaja Heli Partanen sanoo.

Heli Partanen (47) on työskennellyt Telialla vuodesta 1998 useissa eri johtotehtävissä. Vuodesta 2016 lähtien hän on vastannut Suomen kuluttajaliiketoiminnasta. Sitä ennen Partanen on johtanut kuluttaja-asiakaspalvelua ja -myyntiä sekä toiminut henkilöstöjohtajana.

Partasesta tulee Telia Companyn johtoryhmän jäsen ja hän vastaa tehtävässään Telia Companyn vt. toimitusjohtaja Christian Luigalle. Telia Finlandin kuluttajaliiketoiminnan johtajan tehtävää hoitaa Heli Partasen seuraajan rekrytointiprosessin ajan Operational Excellence -yksikön vetäjä Juha Kivelä.

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme helpottaa sinun, yrityksesi ja yhteisösi arkea. Pitkä historiamme Suomessa alkaa jo vuodesta 1855. Sijoitamme joka vuosi suomalaisiin yhteyksiin noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä noin 4000 ihmiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia muita.

Vuoden 2019 lopussa noin 4,3 miljoonaa liittymäasiakasta oli valinnut meidät operaattorikseen. Olemme osa kansainvälistä Telia Companya, joka toimii 9 maassa Norjasta Turkkiin. Maailmanlaajuisten yhteyksien ansiosta tarjoamme sinulle parhaat palvelut missä ikinä liikutkin. Tervetuloa mukaan osoitteessa www.telia.fi.