Hollolaan avautui Elisan 5G

Elisan 5G-paikkakuntien määrä nousee jälleen, kun verkko avautui Hollolaan. 5G yltää Hollolan keskustan alueelta aina Kumpulaan ja Iso-Tiilijärvelle asti.

Hollolassa verkko kattaa kunnan keskustan sekä ympäröiviä kaupunginosia, kuten Vanhatalon, Hedelmätarhan ja Kartanon sekä Salpakankaan alueelta Kankaantilan ja Tiilijärven. Verkko laajenee myöhemmin syksyllä vielä Tiilipuiston alueelle.

– Yksi tärkeä kuntastrategiamme painopiste on ollut yritystoiminnan kasvattaminen Hollolassa. Nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet sekä mahdollisuus kehittää yrityksen toimintaa uuden mobiiliteknologian avulla, ovat tärkeä vetovoimatekijä Hollolalle, kunnanjohtaja Päivi Rahkonen sanoo.

Yrityksissä 5G:n mahdollisuuksia testataan ja tutkitaan jo ympäri Suomea, sillä Elisan 5G-verkko on jo 38 paikkakunnalla. 5G-verkon laajentuminen ja kasvanut 5G-laitteiden valikoima näkyy selvästi myös kuluttaja-asiakkaiden ostokäyttäytymisessä.

– Yhä useampi asiakkaamme valitsee uudeksi puhelimekseen 5G-valmiudella varustetun mallin. 5G-puhelin olikin ensimmäistä kertaa myydyin puhelimemme elokuussa. Liittymä kannattaa myös päivittää 5G-versioon, jotta verkon mahdollistamat nopeat yhteydet saa käyttöön, Elisan Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen muistuttaa.

Elisan 5G-verkko on käytettävissä tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Porissa, Kouvolassa, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Vaasassa, Seinäjoella, Salossa, Hyvinkäällä, Lohjalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Raumalla, Tuusulassa, Keravalla, Kempeleessä, Kajaanissa, Kaarinassa, Kangasalalla, Riihimäellä, Raahessa, Raisiossa, Hollolassa, Siilinjärvellä, Iisalmessa, Kemissä, Heinolassa, Kuusamossa, Kauniaisissa ja Siuntiossa. 5G-palveluiden edelläkävijänä tunnettu Elisa tarjoaa asiakkailleen usean eri valmistajan 5G-puhelimia ja -reitittimiä sekä liittymiä eri nopeuksilla. Elisan 5G-karttaan voi tutustua osoitteessa www.elisa.fi/kuuluvuus.
Lisätietoa 5G:stä löytyy osoitteesta www.elisa.fi/5g.

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj