Hyvinkään kaupunki ja Digita ovat solmineet yhteistyösopimuksen mobiiliverkkojen kehittämiseksi

Hyvinkään kaupunki ja Digita ovat solmineet sopimuksen yhteistyöstä Hyvinkään kaupungin kiinteistöjen hyödyntämisestä mobiiliverkkojen kehittämisessä. ”Yhteistyömme on vasta lähtenyt käyntiin ja alkutekijöissä, mutta tähän mennessä asiat ovat hoituneet hyvin”, kertoo Hyvinkään kaupungin sähköprojektipäällikkö Anssi Juntunen.

Vuodesta 2007 asti Hyvinkään kaupungilla työskennellyt Juntunen pitää yhteistyötä Digitan kanssa hyödyllisenä : ”Haluamme tarjota kaupungin asukkaille parempia verkkoja ja samalla yhdenmukaistaa omaa toimintaamme ja sopimuskantaamme.” Digitalisaation ja teknologisen nopean kehityksen myötä langattomien verkkoyhteyksienliikennemäärä kasvaa kovaa vauhtia.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Hyvinkään kaupungin kanssa alkavaan yhteistyöhön, jonka ansiosta voimme lisätä laadukkaan digitaalisen infrastruktuurin tarjontaa mobiilioperaattoreille ja muille mobiiliverkkoa rakentaville toimijoille myös Hyvinkään alueella. Digita vastaa yhteistyössä Telecom toimintaan liittyvästä vuokrauksesta ja sopimushallinnasta ja asiakkaamme voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ”, kertoo Digitan operatiivinen johtaja Markus Ala-Hautala.

 

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digita kehittää aktiivisesti TV:n jakeluverkkoja sekä erilaisia jakelumuotoja yhdistäviä televisiojakelun hybridiratkaisuja. Lisäksi Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti yli 200 alan osaajaa ja haluamme olla alamme paras työpaikka kaikille. http://www.digita.fi

Liitteet