Jääkiekon Liiga tilattavissa DNA:lta koko Suomeen

DNA tuo jääkiekon SM-liigan ottelut kaapeliverkkoonsa sekä IPTV-palveluna kaikkialle Suomeen. Kanavapaketit tulevat tarjolle DNA:n myyntikanaviin tämän päivän aikana. Liiga starttaa 1. lokakuuta.

DNA ja MTV ovat sopineet Telia Liigapassi ja Telia Liigapassi UHD -kanavapakettien tarjoamisesta osana DNA TV -valikoimaa. Telia Liigapassi sisältää kaikki Liigan pelit seitsemällä kanavalla sekä yhden studiokanavan, ja DNA:n kaapelikoteihin on tarjolla paketti, jossa on mukana myös huipputerävä UHD-laatuinen kanava. Paketin ottelut ovat katsottavissa jälkikäteen 7 päivän ajan ilman että tilaajan itse tarvitsee huolehtia tallentamisesta.

”Jääkiekko on Suomessa huippusuosittu tv-urheilu, joten luonnollisesti haluamme pitää tarjonnassamme myös kotimaisen jääkiekon miesten pääsarjan pelit. DNA TV Hubilla fanit pääsevät seuraamaan kaikki haluamansa ottelut, olivat he sitten kotitelevision ääressä tai vaikkapa mökillä”, kertoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen.

DNA TV Hubi mahdollistaa pelien seuraamisen IPTV-palveluna kaikkialla Suomessa laajakaistan yli. Android-käyttöjärjestelmään pohjautuva DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja netti-tv-sovellukset yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Kanavat ovat katsottavissa kaikilta tv-ruuduilta. DNA:n kaapeliverkon tilaajat ja DNA TV Hubi -tilaajat voivat seurata ottelut myös DNA TV -mobiilisovelluksella vaikkapa puhelimestaan tai tabletilta.

DNA:n kaapeliverkossa kanavapaketit voi tilata DNA TV Hubi -laitteen lisäksi myös perinteiselle TV-kortille. Kaapeliverkon huipputerävää Liiga UHD -kanavaa voi katsoa millä tahansa UHD-televisiolla (4K).

”MTV haluaa kasvattaa Liigasta jälleen Suomen suurimman urheiluilmiön. Olemme iloisia, että myös pitkäaikainen yhteistyökumppanimme DNA toteuttaa kanssamme Liigan jakelua ja tuo Telia Liigapassin myyntiin”, sanoo jakelusta vastaava johtaja Emmi Vainionpää MTV:ltä.

DNA:n tämän vuoden keväällä teettämän digitutkimuksen*) mukaan lähes kolme neljästä (68 %) pitää tärkeänä sitä, että löytää haluamansa tv-ohjelmat – kuten vaikkapa urheilun – helposti ja samasta paikasta.

”DNA TV -palvelussa kaikki viihde on yhdessä paikassa, ja sitä voi seurata yhdellä ja samalla tilauksella mutkattomasti sekä kotona että mobiilisti”, Väisänen kertoo.

Telia Liigapassi on tilattavissa edullisesti myös osana DNA SportMix -pakettia. SportMix -pakettiin poimitaan oman valinnan mukaiset urheilukanavapaketit ja niitä voi vaihdella vaikka kuukausittain. SportMix-tarjonnassa ovat myös mm. NHL, Formula 1, Valioliiga ja Mestarien liiga. SportMix-kokonaisuuteen kuuluu omavalintaisten pakettien lisäksi aina myös seitsemän urheilukanavaa sisältävä DNA Sport -paketti.

Telia Liigapassi -kanavapaketit voi tilata syyskuun alusta lähtien DNA:n kaikista myyntikanavista: dna.fi-verkkokaupasta, DNA Kaupan myymälöistä, DNA:n myyntipalvelusta ja asiakaspalvelusta.

*) Digitaaliset elämäntavat -kyselyn toteutti DNA:n toimeksiannosta Nepa Insight Oy maaliskuun 2020 lopussa.


DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.