Kaikkien aikojen suosituimman Elisa Viihde -alkuperäissarja ’Ivalon’ uuden kauden kuvaukset alkoivat Ivalossa 31 asteen pakkasessa

Ivalon kolmas kausi jatkaa suosikkisarjan tarinaa, kun Nina Kautsalo (Iina Kuustonen) palaa Ivaloon, ja aloittaa uutena poliisipäällikkönä tutkinnan liittyen salaiseen kansainväliseen autobisnekseen. Kun ihmisiä alkaa kadota, Ninan täytyy ottaa kaikki taitonsa käyttöön löytääkseen syyllisen. Sarjan kolmatta tuotantokautta odotetaan katsottavaksi Elisan suoratoistopalveluun loppuvuodesta 2023.

Elisa Viihde -alkuperäissarja Ivalon kolmas kausi on 6-osainen. Rikossarjan uuden kauden ohjaa Juha Lankinen ja sen on käsikirjoittanut Iiro Küttner. Sarjan tuottaa Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä. Pääroolissa nähdään jälleen Iina Kuustonen, ja mukana on aiempien kausien näyttelijöiden, esimerkiksi suositun Venla Ronkaisen (esittää Iinan roolihahmon tytärtä) lisäksi myös uusia nimiä. Sarjaa kuvataan parhaillaan Suomen Lapissa.

‒ Elisa Viihde -alkuperäissarja ’Ivalo’ on ollut suurmenestys. Kolmannella kaudella nähdään jälleen Lapin upeita kansallismaisemia, ja sarjan tarjoilema silmänruoka onkin yksi sen menestystekijöistä jännittävän juonen ja rakastettujen hahmojen lisäksi. Olemme innoissamme, että voimme tuoda uuden kauden asiakkaillemme, sanoo Elisan sisältöjohtaja Ani Korpela.

Kuvaukset Ivalossa alkoivat 31 asteen pakkasessa, joten siinä Lappi otti heti luulot pois kuvausryhmältä. Ensimmäisestä kuvauspäivästä selvittiin vain vähäisillä paleltumilla, ja sen jälkeen parinkympin pakkaset eivät ole tuntuneet enää miltään. Toivomme Inarin seudulla maaliskuussa autoilevilta pitkämielisyyttä, sillä kuvausryhmämme joutuu lähes päivittäin pysäyttämään E4-tien, sillä tällä kaudella tarinassa ajetaan paljon erilaisilla autoilla. Lapin talvinen kauneus ei koskaan lakkaa sykähdyttämästä, kertoo tuottaja Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä.

Sarjan toinen kausi nousi keväällä 2022 Elisa Viihde Viaplayn suosituimmaksi sarjaksi (Tiedote 28.6.22).

Elisa on yksi Suomen merkittävimmistä kotimaisen draaman ja elokuvan rahoittajista, ja sen kulttuurikädenjälki on noin 40 miljoonaa euroa vuodessa. Elisan ja Viaplay Groupin suoratoistopalvelu tarjoaa suomalaisille parhaat sarjat ja elokuvat. Elisan tavoite on tuottaa palveluun laadukkaimmat kotimaiset sisällöt, jotka ovat palvelun katsotuinta sisältöä kansainvälisten suosikkisisältöjen kanssa. Elisan sarjojen laadusta kertoo myös niiden kansainvälinen levitys, joka kattaa jo liki 70 maata. Elisan sarjoista on palkittu kotimaassa tai ulkomailla mm. Munkkivuori, Kaikki synnit, Mister8 ja Bullets. Kaikkiaan Elisa Viihde alkuperäissarjoja on palvelussa katsottavissa yhteensä 34.

Rooleissa:
Keskeiset palaavat näyttelijät:
Iina Kuustonen Nina Kautsalo
Pihla Viitala Marita Kautsalo
Venla Ronkainen Venla Kautsalo
Mikko Leppilampi Esko Kangasniemi
Janne Kataja Niilo Aikio
Taneli Mäkelä Rauno Ylikorpi
Mikko Nousiainen Toni Kajanne
Kari Hietalahti  Arttu Hamari
Elena Leeve Alma Hamari

Keskeiset uudet näyttelijät:
Paul Woodson Brendan Goosen
San Shella Piet Venter
Erick King Walter Blakeney
Kai Lehtinen Pakana-Matti
Kreeta Salminen Helena Kirkinen
Lumo Levy Perttu Hamari
Viljami Loponen Miklu

Tuotanto:
Ohjaaja: Juha Lankinen
Käsikirjoitus: Iiro Küttner
Tuottaja: Yellow Film & TV / Jarkko Hentula
Kansainvälinen levitys: LS Dirstribution
Vastaava tuottaja: Alan Sim, Elisa Viihde
Tilaaja: Elisa Viihde
Esittäjä: Elisa Viihde Viaplay

Elisa Viihde Viaplay on kotimainen suoratoistopalvelu, joka tavoittaa viikoittain satojatuhansia katsojia. Kerromme asiakkaillemme parhaat tarinat Pohjolasta ja maailmalta. Jatkuvasti uusiutuva tarjontamme sisältää laajan kauttauksen suosittuja Elisa Viihteen ja Viaplayn alkuperäissarjoja sekä kansainvälisiä laatusarjoja, palkittuja kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia, huippu-urheilua suorina lähetyksinä Valioliigasta NHL:ään sekä paljon ohjelmaa myös perheen pienimmille. Elisa Viihde Viaplay -palvelun tarjoavat Elisa Oyj ja Viaplay Group AB. viaplay.fi

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Olemme tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden sekä 5G:n edelläkävijä. Tarjoamme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuita yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaallemme päämarkkina-alueellamme Suomessa ja Virossa, sekä kansainvälisesti yli 100 maassa. Suomessa Elisa on tietoliikennepalveluiden markkinajohtaja, kansainvälisesti yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Vodafone ja Tele2. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Liikevaihto 2022 oli 2,1 miljardia euroa ja henkilöstöä 5 600 yli 20 maassa. elisa.fi 

Yellow Film & TV on palkittu suomalainen tuotantoyhtiö. Yli kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut Yellow Film & TV on Pohjoismaiden suurin indietuotantoyhtiö. Yhtiö on erikoistunut käsikirjoitettuihin tv-tuotantoihin, laadukkaisiin elokuviin, draamaan, komediaan, viihteeseen ja urheiluun.