Kotimainen tilannekomedia-uutuus Kioski tulossa Elisa Viihde Viaplayhin maaliskuussa

Kioski on Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun uusi, kotimainen alkuperäissarja kahdesta kioskin myyjästä Raisasta (Lotta Kaihua) ja Tanesta (Paavo Kinnunen), jotka on olosuhteiden pakosta tuomittu toistensa seuraan ahtaaseen kioskiin. Uutuus tulee katsottavaksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun maaliskuussa 2021.

Synopsis:

Mitä tapahtuu kun erilaiset maailmankuvat törmäävät työpaikalla? Kioski-sarjassa seurataan, miten arkisen mitättömistä aiheista voi kasvaa kohtuuttoman suuria kun pieneen tilaan laitetaan kaksi vahvaa persoonaa – lusmu-Tane ja ylisuorittaja-Raisa.

Jani Volasen ja Pirjo Lonkan alkuperäisideasta syntyneeseen, ja Janne Reinikaisen ohjaamaan komediaan tuovat oman lisämausteensa Kioskin asiakkaina nähtävät herkulliset henkilöhahmot. Sarjassa nähdään muun muassa Minna Haapkylä, Pirjo Heikkilä, Kari Hietalahti, Jarno ’Jarppi’ Leppälä, Jukka Rasila ja Leena Uotila, ja sen ovat käsikirjoittaneet Aino Lappalainen, Anna Lappalainen ja Janne Reinikainen, joka toimii myös ohjaajana. Sarjan Elisa Viihde Viaplaylle tuottaa Rabbit Films.

Tekijöiden kommentit:

– Kioski on ensimmäinen kotimainen täysin sitcomiin eli tilannekomediaan keskittyvä alkuperäissarjamme. Uudesta, yhdistyneestä Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelusta löytyy useita suosittuja alkuperäissarjoja, Hollywood-uutuuksia, eniten kotimaisia elokuvia sekä runsaasti klassikkosarjoja ja lastenohjelmia, iloitsee sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela Elisalta.

– Olemme Rabbitillä innoissamme, että Elisa Viihde Viaplayn kanssa tuottamamme Kioski -sarja pääsee ilahduttamaan yleisöä keväällä 2021. Janne Reinikainen on työstänyt yhdessä lahjakkaan tekijätiimin ja hulvattomien tähtinäyttelijöiden kanssa Jani Volasen ja Pirjo Lonkan alkuperäisidean räjähtävän hauskaksi komediaksi. Tämä todella on universumin ahtain sitcom, sanoo Rabbit Filmsin Head of Scripted Content Minna Haapkylä.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen yli 20 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Huone 301, Ivalo ja Kaikki synnit (ks. lisää täältä). Tulevia sarjoja ovat muun muassa Mister8, Kioski ja Mädät omenat.

Elisa Viihde Viaplay on kuukausimaksullinen suoratoistopalvelu, josta katsot elokuvia ja sarjoja millä tahansa nettiliittymällä, kaikilla laitteillasi – tietokoneella, mobiililaitteilla, pelikonsoleilla tai älytelevisiolla. Elisa Viihde Viaplaysta näet suositut alkuperäissarjat, Hollywood-uutuudet, eniten kotimaisia elokuvia sekä runsaasti klassikkosarjoja ja lastenohjelmia.
Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj

Rabbit Films kuuluu Suomen johtaviin itsenäisiin tuotantoyhtiöihin. Se kehittää originaaleja tv-formaatteja ja tuottaa suomalaista prime time -televisioviihdettä sekä draama-ja komediasarjoja ja koko illan elokuvia. Rabbit Filmsin kehittelemiä ohjelmia on palkittu useita kertoja mm. Kultainen Venla ja Formaatti-Finlandia -palkinnoilla. Kansainvälisesti Rabbit Filmsin ohjelmia on esitetty yli 200 territoriossa. Rabbit Filmsin ideologia on aina perustunut itseensä uskomiseen, rohkeuteen ja unelmien toteuttamiseen. Se on kantanut yrityksen tähän päivään saakka, ja Rabbit Filmsin kasvaessa tuo ajatusmaailma on vahvistunut entisestään. Rabbit Draama perustettiin kaksi vuotta sitten ja sitä vetävät Jani Volanen ja Minna Haapkylä. Rabbit Draama kuvasi ensimmäisen komediasarjansa vuonna 2019, ja sillä on Munkkivuoren lisäksi kehittelyssä useampi draama- ja komediasarja sekä elokuvia.