Krista Korelin nimitetty Telia Finlandin kuluttajaliiketoiminnan johtajaksi

Krista Korelin (VTM, MBA) on nimitetty Telia Finlandin kuluttajaliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Korelin aloittaa Telialla viimeistään helmikuun alussa 2021.

Krista Korelinilla, 43, on yli viidentoista vuoden kokemus digitaalisesta kuluttajaliiketoiminnasta teknologia-, media- ja finanssitoimialoilta Suomessa ja ulkomailla. Hän on työskennellyt aiemmin Nokialla, Googlella ja Sanomalla. Hän siirtyy Telialle OP:ltä, jossa hän on ollut vastuussa digitaalisista pankkipalveluista ja -myynnistä.

”Olen iloinen, että saamme Kristan kaltaisen kuluttajaliiketoiminnan monipuolisen ammattilaisen joukkoomme. Kristalla on rautainen osaaminen digitaalisten liiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta”, Telia Finlandin toimitusjohtaja Heli Partanen sanoo.

”Telian muutos perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayhtiöksi tarjoaa kasvun mahdollisuuksia kuluttajaliiketoiminnalle. Viime vuosina Suomessa solmitut kumppanuudet ja yritysostot luovat hyvät edellytykset liiketoiminnan kehittämiselle entistä asiakaslähtöisempään suuntaan yhteyksien ja sisältöjen osalta. Haluamme tarjota kuluttaja-asiakkaillemme parasta vastinetta rahoilleen. Lähden innolla luotsaamaan Telian kuluttajaliiketoimintaa kohti uusia mahdollisuuksia yhdessä osaavan tiimimme kanssa”, Krista Korelin kertoo.

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4000 työntekijää ja 4,3 miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii pääosin Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 9,8 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Katso täältä, millainen yhtiö Telia on tänään Suomessa ja osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa @teliafinland.