Pelaajat.com ja DNA jatkavat vahvaa yhteistyötään myös tänä vuonna

DNA:n ja Pelaajat.comin vuonna 2020 alkanut yhteistyö saa jatkoa myös tänä vuonna. Yhteistyö on tähän mennessä tarjonnut pelaajille ja suomalaiselle e-urheiluyhteisölle laadukkaita yhteyksiä, monipuolista sisältöä ja avoimia turnauksia kuten viime kesänä järjestetyn DNA Summer Cup CS:GO-turnauksen. Yhteistyön tarkoituksena on tuottaa pelaajille ja peleistä kiinnostuneille monipuolisesti uutta sisältöä ja hyödyllistä tietoa.

Pelaajat.com toimii yhteistyön myötä DNA:n asiantuntijakumppanina e-urheilualalla. Sekä harraste- että kilpapelaamisen suosio on edelleen kasvussa, ja DNA haluaa osaltaan jatkaa suomalaisten e-urheilijoiden ja peliharrastajien tukemista. DNA:lta pelaajat saavat sekä tarvittavat laitteet – kuten pelikoneet, näppikset, hiiret ja kuulokkeet – että nopeat yhteydet. DNA onkin kiinteän verkon markkinajohtaja, jonka laadukkaat yhteydet löytyvät yhä useammasta kodista.

”Tuomme Pelaajat.comin kanssa erityisesti 5G-palvelujamme kaikkien pelaamisesta kiinnostuneiden ulottuville. 5G mahdollistaa jo nyt pelaamiselle vakaat ja viiveettömät yhteydet. Esimerkiksi DNA Koti 5G tarjoaa pelaajille takuunopean yhteyden ja oman kiinteän 5G-kaistan. Kun yhteydet ovat nopeat ja toimivat, voi keskittyä täysillä pelaamiseen”, kertoo kodin laajakaistaliiketoiminnasta vastaava johtaja Katri Perälä DNA:lta.

”DNA mahdollistaa Pelaajat.comin pääyhteistyökumppanina sen, että voimme tarjota parasta mahdollista sisältöä eri kanaviimme ja palvella suoraan suomalaista peli- ja e-urheiluyhteisöä. Yhteistyön kautta tavoitamme uudet ja vanhat e-urheiluseuraajat”, kertoo operatiivinen johtaja Juho Salminen Pelaajat.comista.

DNA ja Pelaajat.com yhdistävät voimansa myös eri tapahtumissa. DNA ja Pelaajat.com toteuttavat tänäkin vuonna oman DNA Turnauksen, johon kaikki pelaamisen taitotasosta riippumatta voivat osallistua. Lisäksi DNA on mukana Pelaajat.comin kanssa Tubecon Games -tapahtumassa Tampereella. Yhteistyön myötä katsojat pääsevät nauttimaan turnauslähetyksistä viiveettä uuden DNA 5G Studion kautta, joka sijaitsee Pelaajat.comin pelitalossa.

”Lisäksi DNA on tänä vuonna vahvasti mukana mahdollistamassa muun muassa maaliskuussa alkavaa Blast-huippusarjan Pohjoismaiden karsintana toimivaa Nordic Masters -turnausta”, Salminen summaa.

Pelaajat.com on Suomen suosituin e-urheilumedia. Pelaajat.com tuoteportfolioon kuuluvat suorat suomeksi selostetut e-urheilulähetykset, podcastit, uutisoinnit sekä Stream Team. Pelaajat.com on omistajiensa johtama mediayritys, jonka arvoihin kuuluvat avoimuus, yhteisöllisyys ja periksiantamattomuus. Olemme mukana luomassa tulevaisuuden markkinaa e-urheilun saralla.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.