Samsung aloittaa 5G-puhelinvuoden Galaxy S21 -sarjallaan ‒ 5G-mallien osuus Elisan myymistä puhelimista kasvaa nopeasti

5G-puhelimet tekivät läpimurtonsa viime vuonna, ja nyt jo yli puolet Elisan myymistä puhelimista ovat 5G-malleja. Samsung tuo Elisan valikoimaan huippuluokan premium-puhelimen.

‒ Elisalle on tärkeää tarjota parhaat laitteet, joilla pääsee hyödyntämään 5G:tä ‒ tällä hetkellä valikoimassamme on jo yli 50 eri 5G-puhelinmallia. Samsung aloittaa tämän vuoden laitejulkistukset tyylikkäästi: Galaxy S21 -sarjan mallit ovat hyvin laadukkaita premium-luokan puhelimia, jotka tarjoavat erinomaisen käyttäjäkokemuksen, Elisan liiketoimintajohtaja Ville Valkama kertoo.

Elisan 5G-verkko laajenee vauhdilla, ja tällä hetkellä sen alueella asuu jo yli kaksi miljoonaa suomalaista. Viime vuonna myös 5G-puhelimet tekivät läpimurtonsa Suomessa: Elisan joulukuun myydyimpien puhelinten listalla seitsemästä myydyimmästä laitteesta peräti viisi oli 5G-puhelimia. 5G-puhelinten käyttäjät pääsevät hyödyntämään Elisan kattavan 5G-verkon nopeutta ja ruuhkattomuutta. 5G-yhteys mahdollistaa puhelimen käytön entistä tehokkaammin muun muassa viihtymiseen, ja esimerkiksi videoiden katselu mobiililaitteilla on suomalaisille jo arkipäivää.

‒ Tällä hetkellä jo lähes 60 prosenttia kaikista myymistämme puhelimista ovat 5G-malleja, ja 5G:n osuus kasvaa jatkuvasti. Tänä vuonna kaikki merkittävät lanseeraukset tulevat olemaan 5G-malleja. Nähtävissä on myös, että hankittujen 5G-puhelinten keskihinta nousee. Meillä on paljon asiakkaita, jotka haluavat hankkia mahdollisimman laadukkaat laitteet 5G:n käyttämiseen, Valkama toteaa.

‒ Aloitamme vuoden 2021 vähintäänkin räväkästi tuomalla markkinoille yhdessä Elisan kanssa todellisen uutuuden kaikille niille, joille kelpaa vain paras. Samsung Galaxy S21 -tuoteperhe ei tarjoa ainoastaan viimeisintä teknologiaa, innovointia ja tehokkuutta, vaan myös äärimmäisen tyylikkään ja uniikin muotoilun, joka varmasti hivelee vaativammankin käyttäjän silmää. Hinnoittelun ollessa premium-kategoriassa erittäin kilpailukykyinen, meillä on todella vahva usko tuoteperheen menestykseen Suomessa, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Samsungin S21-puhelimet ovat nyt ennakkomyynnissä, ja laitteiden toimitukset alkavat 29.1.2021. Sarjaan kuuluu kolme puhelinta: Galaxy S21, Galaxy S21+ ja Galaxy S21 Ultra. Puhelinten hinnat Elisalla alkavat 879 eurosta.

https://elisa.fi/kauppa/laitteet/puhelimet_ja_tarvikkeet/puhelimet/5g-älypuhelimet

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Vuoden 2020 aikana olemme hiilineutraali yhtiö. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj