Suomalaiset tilaavat ahkerasti elektroniikkaa Woltin kautta – Palvelu leviää maanlaajuiseksi, kun laitteita saa nyt kaikista Telian myymälöistä alle tunnissa

Telia ja teknologiayhtiö Wolt ovat aloittaneet yhteistyön tarjotakseen erityisen nopean toimitusvaihtoehdon laitetilauksiin ympäri Suomen. Yhteistyön myötä Wolt kuljettaa Telia Kaupoista tilatut tuotteet asiakkaille tunnin kuluessa tilauksesta. 

Telian verkkokaupasta tehtyihin laitetilauksiin on voinut valita Woltin nopean toimituksen 3.5.2023 alkaen. Toimitusvaihtoehto on hyödynnettävissä laitteille, jotka löytyvät Telia Kaupan paikallisista varastosta.

“Tähän saakka laitetoimitukset on saanut seuraavalle päivälle, mutta Woltin kanssa käynnistetty yhteistyö tuo entistäkin nopeamman vaihtoehdon tarjolle. Myymäläverkostomme 44 liikettä toimii 23 paikkakunnalla pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle saakka. Näistä liikkeistä puhelimet ja muut laitteet saa kotiinkuljetuksella jopa tunnissa”, sanoo Telian kanavastrategia johtaja Niklas Segercrantz.

Woltin Suomen maajohtaja Joel Järvinen uskoo suomalaisten ottavan yhteistyön ilolla vastaan.

“Elektroniikka on yksi suosituimpia kategorioita Woltin kauppojen joukossa. Eniten suomalaiset tilaavat pikakuljetuksin älypuhelimia, läppäreitä, latureita sekä langattomia kuulokkeita, eli aivan jokapäiväisessä arjessa tarvittavia elektronisia tuotteita. On todella hienoa, että yhteistyömme kautta voimme tarjota tämän mahdollisuuden maanlaajuisesti todella suurelle joukolle suomalaisia. “

Varapuhelimia ei enää tarvetta säilyttää laatikossa

Suomessa toimitetaan kierrätykseen arviolta alle 20 prosenttia käytetyistä tai rikkoutuneista älypuhelimista. Telia on jo pitkään edistänyt laitteiden kierrätystä sekä kunnostettujen laitteiden myyntiä. Telian verkkokaupasta on tilattavissa Recycled -kierrätyspuhelimia.

“Jostain syystä suomalaisilla on tapana jättää käyttöikänsä päässä oleva älypuhelin laatikkoon jemmaan varapuhelimeksi. Tämän nopean toimituspalvelun myötä tarve varapuhelinten säilyttämiselle poistuu, kun uuden puhelimen voi tilata tunnin toimitusajalla”, Niklas Segercrantz kertoo.

Vanhat käytöstä poistetut älypuhelimet on tärkeä saada kierrätykseen, jotta tärkeät metallit ja muovilaadut saadaan uudelleenkäyttöön.

“Kannustan kaikkia kierrättämään vanhat puhelimet Telia Kaupan kautta, jolloin Vaihtodiilillä saa myös vaihtohyvityksen. Tämä on merkittävä teko ympäristön kannalta. Jopa 99 prosenttia älypuhelimen materiaaleista on kierrätettäviä, joten tarvitsemme tässä asiassa ryhtiliikkeen”, Segercrantz patistaa.

Telia Kauppojen paikkakunnat ja sijainnit: https://www.telia.fi/kauppahaku

 

Telia

Uusimmat tiedotteet ja artikkelit löydät uutishuoneeltamme: www.telia.fi/medialle

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4000 työntekijää ja lähes 4,5 miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Telia Companyn liikevaihto oli vuonna 2022 oli 8,5 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Katso lisää: www.telia.fi/medialle, Twitter: @teliafinland, LinkedIn: @Telia