Suosikkisarjoille Pohjolan laki ja Sipoon herttua jatkokaudet

Elisa Viihteen alkuperäissarja Pohjolan laki on ollut Elisa Viihde Viaplayn vuoden 2021 suosituimpia sarjoja, ja nyt sille on tiedossa jatkoa. Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelusta löytyy monipuolinen ja laaja valikoima pohjoismaisia ja kansainvälisiä hittisarjoja.

Myös kotimainen komediasuosikki Sipoon herttua saa jatkokauden, ja molempien sarjojen jatkokaudet nähdään vain Elisa Viihde Viaplayssa vuonna 2023.

 – On mahtavaa tuoda katsottavaksi uudet kaudet näille yleisön suosikkisarjoille! Pohjolan laki on ollut vuoden 2021 katsotuimpia sarjoja Elisa Viihde Viaplayssa, joten on todella hienoa saada tarinalle jatkoa. Myös Sipoon herttualla on vakiintunut fanikunta, joten vastaamme fanien odotuksiin tuomalla myös kolmannen kauden saataville, kommentoi Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

 Molemmat sarjat Elisa Viihteelle tuottaa Yellow Film & TV:n tuottaja Noora Haatainen:

On hienoa päästä tekemään sekä Pohjolan laista että Sipoon herttuasta uudet kaudet Elisa Viihde Viaplayihin. Molempien sarjojen teemat ja aiheet kestävät aikaa, joten jatkokausien kehittely on ollut meille tekijöille hyvin innostavaa. Sarjoissa pääsemme kurkistamaan suomalaiseen yhteiskuntaan erilaisista näkökulmista ja genreistä käsin, kommentoi Haatainen.

Pohjolan lain 2. kausi lyhyesti

Pohjolan laki on suomalaiseen lakimaailmaan sijoittuva draamasarja. Lakidraamasta on ilmestynyt ensimmäinen tuotantokausi, ja toisen kauden kuvaukset alkavat ensi keväänä. Pääkäsikirjoittajana jatkaa Juha Karvanen yhdessä käsikirjoitustiimin, Tiina Tanskasen ja Tua Harnon, kanssa.

Synopsis:

Asianajotoimisto Benson & Benson on romahduspisteessä. Matti Pohjola (Lauri Tilkanen) panee kaiken tarmonsa työhön, vaikka avioliitto on koetuksella. Juuri kun Matin tulevaisuus näyttää valoisammalta, saa hän muistutuksen taakse jättämästään salaisuudesta.   

Sipoon herttuan 3. kausi lyhyesti

Sipoon herttua on korruptiokomedia sipoolaisesta bisnesmies Pasi Kovalaisesta. Sarjasta on ilmestynyt kaksi tuotantokautta, ja sen kolmannen kauden kuvaukset ovat alkaneet Sipoossa ja Helsingissä. Uuden kauden jaksot ohjaa Niklas Lindgren, ja käsikirjoittajana jatkaa Atte Järvinen. Sarjan esittää yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay.

Sarja nousi jo ensimmäisellä kaudella Elisan suoratoistopalvelun katsotuimpien sarjojen joukkoon. Komedian huumori nauratti laajasti myös sosiaalisessa mediassa, ja Sipoon herttua oli myös ehdolla vuoden sipoolaiseksi Sipoon Sanomissa 2019.

Synopsis:

Pasi Kovalaista (Kari Hietalahti) koettelevat talous- ja ihmissuhdehuolet, samalla kun hän yrittää vakuuttaa kunnan päättäjät bisnesideastaan. Auttaako tilannetta edes Kovalaisen uusi juristi?

Elisa Viihde Viaplay on kuukausimaksullinen suoratoistopalvelu, josta katsot elokuvia ja sarjoja millä tahansa nettiliittymällä, kaikilla laitteillasi – tietokoneella, mobiililaitteilla, pelikonsoleilla tai älytelevisiolla. Elisa Viihde Viaplaysta näet suositut alkuperäissarjat, Hollywood-uutuudet, eniten kotimaisia elokuvia sekä runsaasti klassikkosarjoja ja lastenohjelmia.

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Olemme tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden sekä teknologioiden edelläkävijä. Tarjoamme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuita yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaallemme päämarkkina-alueellamme Suomessa ja Virossa, sekä kansainvälisesti yli 100 maassa. Suomessa Elisa on tietoliikennepalveluiden markkinajohtaja, kansainvälisesti yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Vodafone ja Tele2. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä, liikevaihto 2020 oli 1,89 miljardia euroa ja henkilöstöä yli 5 000. Elisa on hiilineutraali yhtiö. Seuraa matkaamme: elisa.fi, Facebook @elisasuomi, Twitter @ElisaOyj

Yellow Film & TV 
Yellow Film & TV on palkittu suomalainen tuotantoyhtiö. Yli kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut Yellow Film & TV on Pohjoismaiden suurin indietuotantoyhtiö. Yhtiö on erikoistunut käsikirjoitettuihin tv-tuotantoihin, laadukkaisiin elokuviin, draamaan, komediaan, viihteeseen ja urheiluun.