Telia avaa Viasat Nature -kanavan vapaaseen katseluun heinäkuun ajaksi

Kesälomakauden jatkuessa Telia tarjoaa Viasat Nature -kanavan sisällöt tv-asiakkailleen vapaaseen katseluun.

”Sisältöjen ja viihteen merkitys kasvaa jatkuvasti. Kesälomillakin ihmiset kuluttavat sisältöjä, kun vapaa-ajan osuus päivästä kasvaa. Nyt luonnosta pääsee nauttimaan myös kotisohvalla”, Telia Finlandin tv-liiketoiminnasta vastaava Olli-Pekka Takanen kertoo.

Kaikenikäisille sopivalta Viasat Nature –kanavalta saa vastauksia niin eläin- kuin luontoaiheisiinkin kysymyksiin. Heinäkuussa kanavalla on katsottavissa monia mielenkiintoisia dokumentteja, kuten Myrskytarinoita, Villi Latinalainen Amerikka sekä Yorkshiren eläinlääkäreiden seitsemäs kausi.

Kanava on auki perjantaihin 31.7. asti.

Telia TV:n sisällöt helposti käyttöön

Vapaassa katselussa olevien sisältöjen katsominen vaatii Telia TV -tilin avaamisen ja rekisteröitymisen. Tilin luominen ja kanavien katsominen ei sido mihinkään ja on maksutonta. Mikäli asiakkaalla on jo Telia TV -tunnukset, uusia erillisiä tunnuksia ei tarvita, vaan sisällöistä voi ryhtyä nauttimaan saman tien. Katselu onnistuu Telia TV -sovelluksella, Telia digiboksilla tai Telian kaapeliverkossa kaapelikortilla.

Uusimmat tiedotteet ja artikkelit löydät uutishuoneeltamme: www.telia.fi/medialle

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4000 työntekijää ja 4,3 miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii pääosin Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 9,8 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Katso täältä, millainen yhtiö Telia on tänään Suomessa ja osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa @teliafinland.

Liitteet