Telia Company lisensoi suoratoisto-oikeudet Discovery Networksille

Ostaessaan MTV:n, TV4:n ja C Moren Telia Company antoi yrityskaupan hyväksymisprosessin yhteydessä Euroopan komissiolle sitoumuksen MTV:n ja ruotsalaisen TV4:n kanavien sekä Telian Liigapassi-kanavapaketin erillisen suoratoisto-oikeuden lisensoinnista yhdelle markkinatoimijalle sekä Suomessa että Ruotsissa. Telia Company päätti lisensoida suoratoisto-oikeuden Discovery Networksille. Euroopan komissio on nyt hyväksynyt lisenssinhaltijan.


Euroopan komissio hyväksyi 12. marraskuuta 2019 yrityskaupan, jolla suomalainen MTV sekä ruotsalainen TV4 ja suoratoistopalvelu C More tulivat osaksi Telia Companya. Samalla Teliasta tuli pohjoismainen edelläkävijä, joka pystyy vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja yhdistämään suositut sisällöt korkealuokkaisen teknologian ja yhteyksien kanssa. Kaupan myötä asiakkaat saavat mahdollisuuden nauttia uusista kokemuksista ja palveluista milloin ja missä vain he haluavat.

”Kävimme neuvottelut useiden toimijoiden kanssa suoratoisto-oikeuksien lisensoinnista, kuten sitoumukset edellyttävät. Tämän päivän hyväksyntä tarkoittaa, että voimme jatkaa matkaamme ja tarjota asiakkaille ne edut, joita Pohjoismaiden suosituimman mediatalon sisältöjen yhdistäminen laadukkaisiin mobiili- ja laajakaistaverkkoihin tuo. Olen iloinen voidessani kertoa Discovery Networksin asiakkaille, että he pääsevät nauttimaan pohjoismaiden parhaasta suoratoistosisällöstä,” sanoo Telia Companyn toimitusjohtaja Allison Kirkby.

Päätös tarkoittaa, että Discovery Networks jakaa Suomessa MTV:n kanavia (MTV3, Sub, AVA, C More Juniori, C More Max, C More Sport 1, C More Sport 2), Telian Liigapassi-kanavapakettia sekä Ruotsissa TV4:n kanavia (TV4, Sjuan, TV 12, TV4 Fakta, TV4 Guld, TV4 Film, Sportkanalen, C More Hockey, C More Fotboll, C More Golf, C More Sport, C More Live 1-5) internetin yli suoratoiston kautta tavalla, jossa ei tarvita perinteistä TV-tilausta operaattoreiden kautta.

Mtv-palvelu on jo saatavilla kaikille, joilla on puhelin, tabletti tai tietokone ja näin tulee olemaan myös jatkossa. Telialta Liiga-sisältöjä hankkineen asiakkaan tilaus jatkuu myös normaalisti. Liigan kaikista otteluista voi nauttia tutusti Telia TV:ssä ja myös C Morella.

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme helpottaa sinun, yrityksesi ja yhteisösi arkea. Pitkä historiamme Suomessa alkaa jo vuodesta 1855. Sijoitamme joka vuosi suomalaisiin yhteyksiin noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä noin 4000 ihmiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia muita.

Vuoden 2019 lopussa noin 4,3 miljoonaa liittymäasiakasta oli valinnut meidät operaattorikseen. Olemme osa kansainvälistä Telia Companya, joka toimii 9 maassa Norjasta Turkkiin. Maailmanlaajuisten yhteyksien ansiosta tarjoamme sinulle parhaat palvelut missä ikinä liikutkin. Tervetuloa mukaan osoitteessa www.telia.fi.