Telia Finland tehostaa yritysmyyntiä ja -markkinointia

Telia Finland tehostaa yritysliiketoiminnan myynnin ja markkinoinnin toimintaa. Muutoksella tavoitellaan aiempaa parempaa ja yhtenäisempää asiakaskokemusta, selkeämpiä toimintamalleja sekä toiminnan yksinkertaistamista.  

Kaavailtujen muutosten jälkeen Telia pystyy entistä paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin yhtenäisellä tavalla laajasta palveluvalikoimasta löytyvillä ratkaisuilla. Kiristyvä ja koveneva markkina- ja kilpailutilanne edellyttää erityisesti tehokkaampaa ja keskitetympää toiminnan ohjaamista. Suunnitellun muutoksen taustalla on halu vahvistaa Telia One -asiakaslupauksen toteutumista asiakkaiden luotettuna ICT-kumppanina.

Tuotannollisiin ja toiminnan uudelleenjärjestämiseen liittyviin syihin perustuvien muutosneuvotteluiden piirissä ovat B2B-myynnistä ja -markkinoinnista 197 työntekijää. Muutosneuvottelut voivat johtaa enintään 48 päättyvään tehtävään. Muutosten yhteydessä arvioidaan syntyvän 7 uutta tehtävää. 

“Asiakasvaatimusten ja -odotusten kasvu edellyttävät meiltä yhä yhtenäisempää tapaa toimia asiakkaiden kanssa, asiakkaidemme liiketoimintatarpeiden laaja-alaista ymmärtämistä sekä kykyä ratkaista asiakastarpeita sujuvasti. Suunnitelluilla muutoksilla vahvistamme asemaamme parhaana ICT-kumppanina”, kertoo Telian yritysliiketoiminnan johtaja Jari Rapo.   

Aiemmin tiedotettiin, että Telia on päättänyt yhdistää vuoden 2023 aikana Telia Inmics-Nebulan osaksi Telian muita liiketoimintoja. Lue lisää: https://www.telia.fi/telia-yrityksena/medialle/epress?articleId=0de710ce-f333-4343-a8ca-87b14aca9ccf

 

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4000 työntekijää ja lähes 4,5 miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Telia Companyn liikevaihto oli vuonna 2022 oli 8,5 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.