Telia Inmics-Nebula yhdistyy Telia Finlandiin ja Telia Cygateen – Telia One -asiakaslupaus vahvistuu

Telia Company AB on päättänyt yhdistää vuoden 2023 aikana Telia Inmics-Nebulan liiketoiminnan osaksi Telia Finlandin ja Telia Cygaten liiketoimintoja. Suunnitellun muutoksen taustalla on halu vahvistaa Telia One -asiakaslupauksen toteuttamista asiakkaiden luotettuna ICT-kumppanina. Samalla muutoksella tavoitellaan aiempaa parempaa ja yhtenäisempää asiakas- ja henkilöstökokemusta, selkeämpiä toimintamalleja sekä toiminnan yksinkertaistamista.

Telia One – yksi kumppani riittää -asiakaslupauksen myötä asiakas saa kaikki tarvitsemansa ICT-palvelut Telialta, luotettavalta kumppanilta, jolla on vankka tietoliikenne-, viestintä- ja IT-palveluosaaminen.

Telia Inmics-Nebulan tuottamat palvelut tullaan siirtämään joko Telia Finlandin tai Telia Cygaten liiketoimintoihin. Muutos ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä. Telia Inmics-Nebulan henkilöstö tulee siirtymään muutoksen myötä joko Telia Finlandin tai Telia Cygaten palvelukseen vaiheittain tämän vuoden aikana. Mahdollisista muutoksista tiedotamme asiakkaita ja kumppaneitamme erikseen.

”Muutokset tulevat merkitsemään yhtenäisempiä toimintamalleja kaikessa toiminnassamme. Niillä vahvistamme asemaamme parhaana ICT-kumppanina sekä monipuolisena IT-talona. Lisäksi muutos tarjoaa asiantuntijoille uusia mahdollisuuksia, tiivistää yhteistyötä sekä vahvistaa osaamistamme”, kertoo Telian yritysliiketoiminnasta vastaava johtaja Jari Rapo.

 

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4100 työntekijää ja yli neljä miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Telia Companyn liikevaihto oli vuonna 2021 oli 8,7 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Katso, millainen yhtiö Telia on tänään Suomessa ja osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa @teliafinland.