Telia rekrytoi kymmeniä IT-osaajia – ”Rakennamme nyt uuden sukupolven digitaalista IT-palvelunhallintaa”

Telia Cygate vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla lähes 30 uutta osaajaa vielä loppuvuoden aikana. Kasvava IT-osaajien rekrytointitarve kertoo kokonaisvaltaisten IT-palvelunhallintatarpeiden kasvusta erityisesti suurten yritysten ja julkishallinnon keskuudessa.

”Olemme Teliana kasvaneet muutamassa vuodessa Suomen johtavaksi ICT-palveluiden tarjoajaksi. Telia Cygate tarjoaa osana tätä kokonaisuutta vaativia ratkaisuja suurille yrityksille ja julkishallinnolle. Rakennamme uuden sukupolven digitaalista IT-palvelunhallintaa, ja tätä tavoitetta tukemaan haemme nyt uusia huippuosaajia monenlaisiin tehtäviin eri puolille organisaatiota”, Telia Cygaten toimitusjohtaja Matti Eloholma kertoo.

Osaajia haetaan muun muassa vaativiin teknisiin asiantuntija-, IT-arkkitehti- sekä kehittäjätehtäviin. Tiimien työskentely tapahtuu ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta työn tekeminen sujuu joustavasti myös etänä.

Poikkeusolot eivät ole hidastaneet IT-ammattilaisten rekrytointia

Koronapandemiasta huolimatta rekrytoinnit Telian ICT-liiketoiminnoissa ovat jatkuneet normaalisti. Tänäkin vuonna Telia on rekrytoinut jo lähes 300 uutta IT-ammattilaista erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

”Suomen parhaiden osaajien avulla mahdollistamme markkinoiden kattavimmat ICT-palvelut. Samalla tarjoamme kansainvälisen ja uudistuvan työympäristön, kun koko Telian muutos perinteisestä operaattorista pohjoismaiseksi mediataloksi ja ICT-palveluiden tarjoajaksi kiihtyy”, Matti Eloholma jatkaa.

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4000 työntekijää ja 4,3 miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii pääosin Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 9,8 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Katso täältä, millainen yhtiö Telia on tänään Suomessa ja osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa @teliafinland.